BIJELJINA: Ko se krije iza “DIVA“ dekoracija?

Datum:

Share post:

Ako ste na nekoj od društvenih mreža zapratili profil "Diva dekoracija" u priči koju donosimo, otkrićemo vam ko se krije iza istih. Naime, to je jedna inovativna "ekipica" koja uživa u svom radu. Ime je nastalo iz želje da se svaka djevojka na svoj poseban dan osjeća baš kao prava Diva, a i dekoracija je jedna od stvari kojih će se gosti najviše sjećati sa vašeg vjenčanja. Osoba zadužena za sve je Nataša Grujić.
 
"Ovim poslom se bavim skoro tri godine i sve je krenulo spontano na jednoj svadbi u oktobru 2016. godine. Pomislila sam kako bih mogla da pravim nešto što će biti zanimljivije od svega što smo do tada viđali. Par dana kasnije od prvog materijala sam napravila model kitnje koji je i danas jedan od najtraženijih, osmislila kako želim da prezentujem svoj rad i to prikazala na društvenim mrežama. Ubrzo su prvi mladenci počeli da se javljaju i da dobijam pozitivne reakcije. Ponuda se naravno vremenom širila tako da kod mene sada budući mladenci mogu da pronađu pozivnice, kitnju, bidermajere, pozadine za slikanje, tradicionalne peškire, poklončiće za goste, dekoraciju prostora i još mnogo detalja", rekla je Nataša za portal Dešavanja u Bijeljini.


 
Nataša kaže da kada radite ono što volite i spremni ste da se posvetite, onda neke specijalne zahtjeve shvatite kao izazove.
 
"Svi različito ispoljavaju tu tremu od najvažnijeg dana, pa moramo da ih razumijemo.
Najčešće je mlada ta koja vodi glavnu riječ, ali isto tako često dolaze skupa. Mada moram da pomenem i to da dolaze i mladoženje koje vode glavnu riječ, biraju i kombinuju modele za kitnju."
 
Bez obzira na to da li ste odlučili da slavlje bude veliko ili malo, u širem krugu rodbine i prijatelja ili sa manje izabranih zvanica, planiranje vjenčanja nije nimalo jednostavno, zato je ova mlada kreativna djevojka odlučila da i u tome pomogne i olakša mladencima.

 

"Najveći hit i nešto što želim premijerno da najavim je „Diva planer vjenčanja“ – planer koji će svim mladencima olakšati proces organizacije. Jedan posebno osmišljen rokovnik u kome će biti zapisani svi veliki i mali detalji. Uskoro na svim društvenim mrežama biće više informacija o datumu izdavanja."
 
Nataša smatra da od svakog posla možete da živite ukoliko izgradite prepoznatljiv stil, ali svakako iza toga stoji mnogo rada, odricanja kao i osluškivanja tržišta.
 
"Predlažemo konkretne ideje i prijedloge koji se slažu sa vašim ukusom i planovima. Za moderna, tradicionalna ili tematska vjenčanja, za veći ili manji krug ljudi… Prilagođavamo se vašem budžetu. Ponuda može da se pogleda na instagram profilu @diva_dekoracije i facebok stranici Svadbene dekoracije Diva, a možemo i dogovoriti dolazak da se sve lično pogleda. Nudimo posvećenost, maksimalnu kreativnost i pedantnost u izradi svih detalja za tako važan dan," poručila je Nataša budućim mladencima.
 
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...