BIJELJINA: KMF „Radnik MD Shop“ poziva sugrađane da sutra zajednički odnesu još jednu pobjedu

Datum:

Share post:

Predstavnici KMF „Radnika MD Shop“ Bijeljina danas su održali konferenciju za štampu, na kojoj su pozvali svoje sugrađane da na sutrašnjoj utakmici protiv ekipe iz Sarajeva podrže njihove igrače i budu, kao i uvijek, onaj šesti igrač i „vjetar u leđa“.

„Veliku podršku smo uvijek imali od prijatelja iz Bijeljine, ali veliku zaslugu nose igrači koji su 90% sastavljeni od igrača iz Bijeljine. Oni predstavljaju naš klub i ostvaruju zapažene rezultate. Mlad smo sportski kolektiv i za ove dvije godine prošli smo munjevito kroz ove dvije lige i igramo zapaženu ulogu u Futsal premijer ligi koja je jako kvalitetna. „Radnik MD Shop“ gazi ka zacrtanom cilju, a to je da bude u vrhu tabele Futsal premijer lige. Mi ćemo se takmičiti na tri fronta – pored Futsal premijer lige, igraćemo Kup RS i Kup BiH, gdje idemo na najveće domete“, rekao je Danijel Perić i dodao da je u klubu kvalitetna, sprema ekipa i da očekujemo zapažene rezultate.

„Bijeljina zaslužuje da ima jak sportski kolektiv na području našeg grada. Na sutrašnjoj utakmici koja počinje u 19.30 časova u Sportskoj dvorani u Gimnaziji, ekipa KMF „Radnik MD Shop“ Bijeljina će dobiti pehare i medalje za ulazak u Premijer ligu. To je čast, privilegija za sve igrače koji su ostvarili zapažene rezultate“, istakao je Perić.

Davor Arnautović, igrač bijeljinskog KMF kaže da im u goste dolazi dobra ekipa iz Sarajeva i da se nadaju da ćemo uspjeti da nastave pozitivan niz.

„Sutra ćemo pokušati da pobijedimo ekipu iz Sarajeva. Neće biti nimalo lako. Dosta smo radili, spremali se, ispravili greške iz prethodnih utakmica i nadamo se najboljem rezultatu i tri boda. Naša taktika je specifičan način igre pet na četiri – to je igra koja nas krasi i mislim da smo u tome ubjedljivo najbolji u državi. To je naš jedini stil igre koji igramo“, rekao je Arnautović.

Cvijetin Pavić, kapiten KMF „Radnik MD Shop“ kaže da su četiri boda odlična za start Prvenstva.

„Sad nam slijede dvije utakmice kod kuće. Svi znaju da je najteže kad se igra kod kuće, naročito kada su u pitanju dvije vezane utakmice. Dolazi nam iskusna ekipa sa dosta znanja i iskustva. Nadam se da ćemo sutra svi biti na visini zadatka da izguramo utakmicu kako mi najbolje znamo – da pobijedimo i osvojimo tri boda, da ostanemo u vrhu“, rekao je Pavić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...