BIJELJINA: Kandidati SNSD razgovarali sa mještanima Dvorova i okoline

Datum:

Share post:

U nastavku razgovora odborničkih kandidata SNSD-a sa građanima, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, nekoliko kandidata je u manjim grupama, imalo prijateljske razgovore sa mještanima Dvorova, Popova, Dijelova, Triješnice i Gojsovca.

Odbornički kandidat Dejan Vuković je izrazio spremnost da se poboljša sveukupno stanje na ovom području.

 “Ovdje smo da se bolje razumijemo i riješimo probleme, a optimizam ulivaju pozitivni pomaci oko Banje Dvorovi i perspektivni projekat izgradnje Drinskog nasipa, te stoga obećavam da ćemo nakon 15.novembra, krenuti brže u ljepšu budućnost“, poručio je Vuković.

 Sa mještanima Dvorova i okoline, razgovarao je i kandidat za odbornika SNSD-a Boriša Ivanić, koji je akcenat svog djelovanja stavio na stvaranje boljih uslova i opstanak mladih na selu.

TESTNA REKLAMA

 “Spreman sam da se sretnem sa što više mladih ljudi i da čujem njihove probleme, a onda kao odbornik, da predložim da se uradi registar mladih bračnih parova koji bi se kroz određene projekte finansirali iz budžeta i time stekli uslove za ostanak na selu i plodnoj semberskoj ravnici, zaključio je Ivanić.

 U ime domaćina, zahvalio se Miroslav Jović iz Dvorova, koji je pozdravio ovakav vid komunikacije odborničkih kandidata SNSD-a sa mještanima nekoliko sela i njihovu spremnost da pomognuu rješavanju mnogih problema.

 Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 ​

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...

Da pređemo na TI – ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: “Istina je negdje između“ (video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, bio je gost emisije “Da pređemo na TI”. Đurđević je za portal...

“PROLETER“ UBJEDLJIV – SEDAM GOLOVA U DVOROVIMA

Lep i efikasan fudbal viđen je u meču između Proletera i gostiju iz Gacka. Domaći igrači su bili...