Na Skupštini FK ’’Jedinstvo“ Brodac na kojoj je bilo prisutno 35 članova skupštine izglasano je novo rukovodstvo kluba.

Na čelo kluba i mjesto predsednika izabran je Jovan Maksimović, a za predsednika skupštine izabran je Dražen Jović, a pored njih izabrano je i 12 članova uprave.

Predsednik kluba Jovan Maksimović najavio je ubrzo razgovor o dogovoru za dalji rad, izboru ekonoma kao i planu za sledeću sezonu.

-Novi ciljevi zacrtani, pun gas kroz drugu ligu, sačuvati mlade selekcije u punom sastavu i pojačati sve kategorije do kraja prelaznog roka, sa glavnim akcentom na domaće igrače, rekao je Maksimović.

NEĆU DA BUDEM TERET KLUBU: Vladan Panić Papula podnio ostavku u FK “Jedinstvo“ Brodac (foto)

-Pozivamo sve da uzmu učešće u daljem radu kluba kao i potencijalne sponzore da se jave i podrže ovu novu zdravu priču. Neka vaša djeca, unučad zaigraju za klub koji postoji 93 godine. Vratimo publiku na tribine. Naravno moramo se zahvaliti gospodinu Dušku Tojiću koji je obećao i dalje ogromnu podršku i pomoć našem klubu, kaže Jovan Maksimović.

-Na drugoj sjednici nove Uprave kluba dogovoreno je mnogo koraka koji se moraju ispoštovati i završiti prije početka priprema. Obaviće se razgovor sa trenerom, dosadašnjim igračima i svi domaćim igračima koji iskažu želju da zaigraju ponovo ili prvi put za naš klub. Završiće se angažman novog ekonoma, odradiće se procjena potrebnog materijala za popravku tribine koja je uništena u oluji. Odradiće se projekcija i izrada finansijskog plana za narednu sezonu kao i uvid u stanje opreme i potrebi nabavljanja nove. Dogovorena je potpuna transparentnost poslovanja kluba, nastavio je Maksimović.

-Očekuje se i podrška grada, saveza i svih nadležnih institucija Republike Srpske u daljem radu. Još jednom pozivamo sve sponzore, prijatelje kluba i prijatelje našeg sela da se uključe na bilo koji način pomognu rad i budu taj 13. igrač za dobar start u novu sezonu. Za više informacija možete se javiti u klub, predsedniku skupštine, predsedniku kluba ili sekretaru, zaključio je Maksimović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име