BIJELJINA: Ivana Ignjatović NAJLJEPŠA U RS (foto)

Datum:

Share post:

Devetnaestogodišnja Ivana Ignjatović, farmaceutski tehničar  iz Bosanskog Šamca izbrana je večeras u bijeljinskom hotelu „Drina“ za Miss Republike Srpske, na takmičenju koje je organizovala  Direkcija BiH za Mis svijeta.
Ivana Ignjatović, Miss Republike Srpske
Za prvu pratilju  i Miss Televotinga izabrana je Kristina Perić iz Dervente, dok je za drugu pratilju i Miss fotogeničnosti izabrana Dunja Marić  iz Doboja. Lenta ABC Models RS 2019 pripala je, prema ocjeni stručnog žirija, Dajani Verić iz Banjaluke.

Od ukupno 22 djevojke koje su se takmičile za Miss Republike Srpske, stručni žiri je izabrao 13 djevojaka koje će učestvovati na takmičenju za Miss Bosne i Hercegovine.

Najljepšim izabranim djevojkam pripale su i vrijedne nagrade i putovanja koja im je dodijelilo bijeljinsko preduzeće „Semberija Transport“.

Ivana Ignjatović kaže da je presretna zbog izbora za Miss RS, ističući da će pokušati u narednom periodu da se bavi modelingom. Ona kaže da je Bosanski šamac prvi put dobio misicu Republike Srpske i zbog toga joj je izuzetno drago.

Pozdravljajući učesnice ovogodišnjeg Izbora za Miss Republike Srpske, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić zahvalio se organizatorima ove manifestacije koji su odlučili da grad Bijeljina ove godine bude domaćin ove završne manifestacije. Na takmičenju za najljepšu djevojku u Republici Srpskoj dostojno se predstavila i Bijeljina sa pet djevojaka koje su izabrane među trinaest djevojaka koje će se takmičiti na Izboru za Miss BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...