BIJELJINA: ISTRAŽIVAČKA AVANTURA 15. DECEMBRA

Datum:

Share post:

Gradska uprava Grada Bijeljina u saradnji sa Udruženjem inovatora regije Bijeljina, obrazovnim institucijama i R.K. „Iskra“ organizuje manifestaciju „Istraživačka avantura“. Ovaj događaj, na kojem će na zanimljive načine biti promovisana nauka, biće održan 15. decembra 2022. godine od 17 do 20 časova u prostorijama Muzeja Semberije i Galerije Centra za kulturu „Semberija“.

„Istraživačka avantura“ pružiće ljubiteljima nauke besplatne sadržaje, u kojima će moći da istraže spoj nauke i umjetnosti, dok će darovitim pojedincima omogućiti da iskažu svoj talenat. Učenici osnovnih škola, do petog razreda izložiće crteže na temu nauke, dok će stariji osnovci, zajedno sa srednjoškolcima će predstaviti makete, izume i prezentacije. Pored toga, inovatori, profesori i studenti učestvovaće sa ozbiljnijim eksperimentima. Posjetioci će moći da pogledaju i radio-prijemnicike iz Drugog svjetskog rata, saznaju o životima velikih naučnika i učestvuju na interesantnim interaktivnim radionicama.

Takođe, posjetioci će moći da vide mnoštvo eksperimenata, koji će se izvoditi pred njima, da slušaju prezentacije o najnovijim naučnim otkrićima, a najmlađi učesnici će održati predstavu.

Za najbolje inovatore i učesnike obezbijeđene su nagrade – svi učesnici biće raspoređeni u tri grupe, a iz svake grupe biće nagrađena po tri učesnika.

TESTNA REKLAMA

Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje avanture da istražuju i svojim prisustvom učine ovaj događaj zanimljivijim.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...