BIJELJINA: Gradska uprava UPLATILA 50.000 KM za kupovinu respiratora

Datum:

Share post:

Uplatom 50.000 konvertibilnih maraka, Gradska uprava Grada Bijeljina se pridružila akciji „Respirator za Srpsku“ koju je pokrenuo bijeljinski privrednik i vlasnik kompanija „Elvako Metpro“ i „TRB“ Slaven Ristić i koja je za nekoliko dana okupila veliki broj privrednika.
 
Pored  iznosa izdvojenog za kupovinu respiratora, odmah po pojavi opasnosti od širenja zaraze virusom korona, Gradska uprava je za potrebe opremanja karantina pri Bolnici „Sveti Vračevi“, izdvojila gotovo 10.000 KM.
 
 – Naš najvažniji posao u ovom trenutku je zaštita zdravlja stanovništva i spasavanje života ljudi. Zahvalni smo privrednicima i svima koji su izdvojili sredstva za kupovinu opreme za karantin i Bolnicu. Nadamo se da ćemo uspjeti da spriječimo širenje virusa, ali ako ipak dođe do njegovog širenja, cilj je da što spremnije dočekamo tu situaciju. Ova oprema će u tom slučaju biti od velikog značaja – ocijenio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.
 
Poziv za učešće u ovoj humanitarnoj akciji ostaje otvoren za sva pravna i fizička lica, a uplate se mogu izvršiti na račun:
Naša banka a.d. Bijeljina:  554 001 0000 1246 29
Svrha plaćanja: Akcija RESPIRATOR ZA SRPSKU
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini obilježio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom – Potrebno je afirmisati njihove kapacitete (foto)

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad u Bijeljini, druženjem sa gostima...

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...