DRINA I MODRIČA ALFA U BARAŽU

Završeno je 34. posljednje kolo m:tel Prve lige Republike Srpske u fudbalu, a epilog je sljedeći: Tekstilac iz Dervente i Podrinje iz Janje naredne sezone će igrati u drugoligaškoj konkurenciji, dok će u doigravanje za opstanak, takozvani baraž, zvornička Drina i Modriča Alfa.

Modričani su pobjedom (4:2) na domaćem terenu protiv Zvijezde-09 iz Etno sela Stanišići obezbijedili jedino mjesto koje ih je ostavljalo u životu – 16. poziciju, dok su Zvorničani porazom (0:4) u Laktašima pali poziciju niže i mjesto koje obezbjeđuje i naredne sezone prvoligaško društvo prepustili Omarskoj koja je kod kuće slavila (3:1) protiv Slobode Nova banka iž Mrkonjić Grada.

Poslije sutrašnjih susreta 30. poljednjeg kola Druge lige u grupama istok i zapad biće poznato ko su drugoplasirani klubovi koji će nastupiti u baražu. Na zapadu kandidati su banjalučki BSK i Gorica iz Šipova, a na istoku Romanija (Pale), Velež (Nevesinje) ili Jedinstvo (Brodac).

Izvlačenje parova baraža je u utorak, 6. juna u 12 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci, a prve utakmice su na programu u subotu, 10. juna (17 časova) na terenima prvoligaša, u Zvorniku i Modriči. Revanši su zakazani za srijedu, 14. jun (17 časova) na stadionima drugoplasiranih drugoligaša.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име