Fudbalski klub „Obarska“ iz Velike Obarske pobjednik je Memorijalnog turnira posvećenog Bošku Šubariću – Bokanu.

Fudbalski klub „Obarska“ iz Velike Obarske organizovao je Memorijalni turnir posvećen Bošku Šubariću – Bokanu, nekadašnjem igraču ovog semberskog kluba.

U njegovu čast turnir, su organizovali Bokanovi prijatelji iz Velike Obarske i isti se odigrao na stadionu FK ’’Obarska“ u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine, danas na Spasovdan.

Mnogobrojni prijatelji Boška Šubarića – Bokana i ljubitelji fudbala su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Prije početka Memorijalnog turnira položeno je cvijeće na spomenik Šubarić Boška – Bokana.

Revijalni dio turnira je počeo u 16.00 časova utakmicom između FK ’’Obarska’’ i OFK ’’Gornje Crnjelovo’’ koja je završena rezultatom 2:0, a u 17.00 časova su se sastali FK ’’Mladost i FK ’’Ljeljenča’’ a bolji su bili gosti iz Ljeljenče, 1:3.

Utakmica za treće mjesto između FK ’’Obarska’’ i OFK ’’Gornje Crnjelovo’’ je završena rezultatom 2:2 ali su gosti iz Crnjelova bili bolji nakon izvođenja jedanaesteraca (2:3).

Finalna utakmica Memorijalnog turnira posvećenog Bošku Šubariću – Bokanu odigrana je između FK ’’Obarska’’ FK ’’Ljeljenča’’, a bolji su bili domaćini te su zasluženo slavili rezultatom 6:1.

Organizatori turnira su se zahvalili sudijskoj trojci, Mariću, Makariću i Divčiću inače sudijama Premijer lige BiH.

Sportski prijatelji, učesnici i gosti su veče nastavili prigodnim druženjem.

Boško Šubarić – Bokan za FK „Obarska“ je igrao od najmlađih kategorija do prvog tima. Bio je veliki navijač Crvene Zvezde iz Beograda, a njemu u čast veterani FK ’’Crvena Zvezda’’ su gostovali 2016. godine u Velikoj Obarskoj kada je odigrana revijalna utakmica između FK „Obarska“ i FK „Crvena Zvezda“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име