Bijeljina dobija zatvoreni bazen do kraja godine?

Datum:

Share post:

Banja Dvorovi dobila je milionski kredit za završetak radova na zatvorenom bazenu, nabavku i modernizaciju opreme.
Dokle se stiglo sa radovima i kada će Semberci dobiti zatvoreni bazen?

U okviru kompleksa Banje Dvorovi u toku ove godine trebalo bi da svojim punim sjajem zasija i zatvoreni bazen. Kako je potvrdio Milorad Zekić, direktor Banje, u toku je postupak javne nabavke i radovi bi uskoro trebalo da počnu.
“Mi smo, kao što je poznato, dobili kredit od milion maraka čiji je garant grad. Od tog kredita nabavili smo medicinsku opremu vrijednu 75 000 KM, završili smo sanaciju krova na hotelu i ostala je ta treća komponenta, sređivanje zatvorenog bazena”, pojašnjava Zekić.

On dodaje da su i tu otpočeli pripremni poslovi.

“Vrlo brzo će sve to oko sređivanja zatvorenog bazena da krene. U toku su javne nabavke i, kad počnemo, za tri, četiri mjeseca, radovi će biti gotovi”, precizira Zekić.

TESTNA REKLAMA

S druge strane, na današnjoj sjednici Skupštine grada, usvojena je Strategija lokalnog razvoja grada Bijeljina u okviru koje se pominje i uređenje kompleksa Banje.

Tačnije, plan je da se u naredne tri godine, do 2021, izdvoji oko 3 miliona maraka za sanaciju, rekonstrukciju i modernizaciju hotela.

“Da, to je bio naš prijedlog jer ipak je Banja nešto što je od značaja za grad i trebalo bi da i grad uloži određena sredstva”, kaže Zekić.

O konkretnim rokovima završetka zatvorenog bazena još uvijek se ne licitira, ali ono što je izvjesno je da će radovi krenuti uskoro, uvjerava rukovodstvo.

 Izvor: noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...