BIJELJINA: Đurić i Srećković optimisti pred gostovanje Radnika Omarskoj

Datum:

Share post:

Nakon ubijedlјive igre protiv Modriče i pobjede od 3:0, Radnik očekuje još jedna u nizu zahtjevnih utakmica protiv Omarske, predzadnje ekipe na tabeli Prve lige Republike Srpske.

Bijelјinci su puni optimizma pred ovu važnu utakmicu, smatraju da mogu ostvariti rezultat koji njima odgovara u ovom slučaju pobjedu, te sa dosta samopouzdanja ulaze u ovaj dvoboj. Trener Velibor Đurić u ovoj utakmici ne može računati na Jovana NovakaStefana Paranosa i Uroša Vesića koji se povrijedio u utakmici protiv Modriče, te će biti van terena dvije nedelјe.

“Očekuje nas teško i zahtjevno gostovanje kod ekipe Omarske. Radi se o kvalitetnoj ekipi, pogotovo kada su u pitanju njihovi ofanzivni igrači. Vjerujem da ćemo nastaviti u istom ritmu. Mi u svaku utakmicu idemo sa cilјem da ostvarimo pozitivan rezultat i nadam se da ce tako biti i ovog puta” – rekao je trener Radnika Đurić.

Omarsk, Đurić i Srećković optimisti pred gostovanje Omarskoj
Foto:Vesna Njeguš/Sport Bijeljina

Optimista pred ovu važnu utakmicu je i napadač ’’Plavih’’ Nenad Srećković koji je do sada u ovoj tekućoj sezoni odigrao deset utakmica u dresu Radnika.

“Ulazimo veoma motivisano u ovu utakmicu sa namjerom da ostvarimo još jednu pobjedu. Znamo da nas očekuje neugodan protivnik i zato ćemo morati da uđemo maksimalno disciplinovano i odgovorno u ovaj meč da bi smo došli do zadatog cilјa. Treniramo kvalitetno, na jednom visokom nivou, što doprinosi da kao ekipa napredujemo iz nedelјe u nedelјu. Vjerujem da ako nastavimo sa ovako odgovornim pristupom prema treningu možemo ostvariti odlične rezultate i u nastavku sezone” – rekao je Srećković.

Omarska i Radnik igraju u nedelјu 9. oktobra 2022. godine od 15 časova, pravdu će dijeliti Milan Simić iz Banja Luke sa svojim pomoćnicima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: meridianbetsport.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...