Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević ugostio je danas članove Organizacije starješina Vojske Republike Srpske.

Đurđević je tim povodom rekao da mu je bila čast da danas u Skupštini grada Bijeljina ugosti članove Organizacije starješina Vojske Republike Srpske povodom Svečane dod‌jele povelja o proizvođenju i unapređivanju u počasni čin i javnih priznanja.

-Ovom prilikom sam i predsjedniku ove Organizacije od opšteg interesa, gospodinu Slobodanu Župljaninu, uručio Grb grada Bijeljina, kao mali znak pažnje, podrške i gostoprimstva po kojem je naš grad poznat, kaže Đurđević.

-Organizacija starješina VRS i druge organizacije proistekle iz odrambeno-otadžbinskog rata svojim aktivnostima, kao i obilježavanjem važnih događaja iz naše istorije, doprinose tome da njegujemo tradiciju i kulturu sjećanja, te da nove generacije koje odrastaju postanu patriote, koje će uvijek svoju zemlju stavljati na prvo mjesto baš kao i ljudi sa kojima sam danas imao čast da sjedim, zaključio je predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević te još jednom uputio iskrene čestitke svim nagrađenima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име