BIJELJINA: Đorđe Lukić pobjednik šahovskog turnira u Hrvatskoj

Datum:

Share post:

Đorđe Lukić (11) iz Doboja, član šahovskog kluba „Svetozar Gligorić“ Bijeljina, osvojio 1. mjesto, pobjednički pehar i zlatnu medalju.

U mjestu Brestovac, Republika Hrvatska, danas je održan 1. Međunarodni šahovski turnir opštine Brestovac u Brestovcu, gdje je učestvovalo 66 takmičara iz Republike Hrvatske i Republike Srpske – BiH .

Đorđe Lukić (11) iz Doboja, član šahovskog kluba „Svetozar Gligorić“ Bijeljina, osvojio 1. mjesto, pobjednički pehar i zlatnu medalju.

Turnir se igrao u Brestovcu u prostorijama Vatrogasnog doma sa tempom igre od 10 minuta po igraču uz dodatak od 5 sekunde za svaki odigran potez (Rapid) .

TESTNA REKLAMA

Đorđe Lukić je nastupao u mješovitoj grupi šahistkinja i šahista  do 14 godina ( Ž 14 i M14) i osvojio prvo mjesto u konkurenciji od 30 takmičara iz Republike Hrvatske odigravši ukupno  8 partija bez poraza (7,5/8).

Organizator Međunarodnog šahovskog turnira  je bio Šahovski klub „ Brestovac“ iz Brestovca, Republika Hrvatska, direktor turnira Pejo Martić., glavni sudija NA Krunoslav Lešić i NA Tomica Švajda.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...