Bijeljina: Djevojčica izbodena nožem

Datum:

Share post:

Maloljetna A.M. (17.) iz Bijeljine zadobila je teške tjelesne povrede na grudnom košu kada ju je u noći između petka i subote, dva sata iza ponoći nožem napao, također maloljetni A.H. (17) iz Bijeljine. Policija je izvršila uviđaj i nakon kompletiranja predmeta izvještaj će biti predat nadležnom tužilaštvu, saopćio je dežurni operativni u Policijskoj upravi Bijeljina, istakavši da je policija dobila dojavu u 2.25 minuta, u subotu rano ujutro. 

Dežurni tužilac, koji je upoznat sa detaljima ovog krivičnog djela, kazao nam je da je djevojka u početku negirala da ju jer navedeni A.H. ubo nožem, da bi poslije izjavila da su nekada bili u vezi.

– Na licu mjesta je pronađen nož, koji je mladić odbacio sa mjesta na kome je leržala povrijeđena djevojka. Djevojka je medicinski zbrinuta i nije u životnoj opasnosti. Sprovest ćemo istragu i ispitat ćemo sve navode i činjenice – izjavio je dežurni tužilac.

Na mjestu gdje je djevojka napadnuta, u naselju Ledinci, kod kružnog toka, preko puta kafe – picerije „Mondo“ i nedaleko od Saborne crkve, jutros smo u neposrednoj blizini zatekli smo dva policijska vozila. Taksista koji se u tom trenutku zatekao u neposrednoj blizini, kaže da je njegov kolega, taksista, u ranim jutarnjim satima vidio policiju koja je vršila uviđaj, a vidio je i povrijeđenu djevojku koja je bila pokrivena nekim ćebetom, prije nego što je došla ekipa Hitne pomoći.

U kafe – piceriji „Mondo“ kažu da je mladić djevojku napao nožem kod kioska, neposredno uz kružni tok. Radnik picerije kaže da je djevojka ležala između drveta i velikog reklamnog panoa. On pretpostavlja da je u pitanju ljubomora, kao okidač koji je doveo do incidenta.

TESTNA REKLAMA

– Policija je brzo uhvatila napadača, jer su policijski službenici bili u blizini. Vidite i sami šta nam se sve dešava. Djeca, socijalno nezrela, potežu noževe i tako iskazuju svoju potisnutu ljubomoru i navodne emocije. Da nije žalosno, bilo bi smiješno – kaže ovaj sagovornik koji se nije želio predstavljati.

U obližnjoj prodavnici kažu da su rano ujutro samo vidjeli žutu traku i brojčane oznake, u vrijeme dok je policija vršila uviđaj. Nisu znali da nam nikakve pojedinosti o napadu na djevojku. 

Izvor: avaz.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...