BIJELJINA: Djeca sa poteškoćama u razvoju pokaznim vježbama upotpunila Državno takmičenje u pružanju prve pomoći (foto, video)

Datum:

Share post:

Danas je u Bijeljini organizovano 20. državno takmičenje u pružanju prve pomoći u organizaciji bijeljinskog GO Crvenog krsta. Na takmičenju učestvovala su 72 najbolja takmičara iz Banjaluke, Istočne Ilidže, Sarajeva, Kiseljaka, Orašja i Bijeljine koji su na 12 poligona u centru grada prikazali građanima scenarije pružanja pomoći povrijeđenima.

Nakon takmičenja, kao iznenađenje za sve Bijeljince, a i takmičare, pokazne vježbe su izvela djeca sa poteškoćama u razvoju Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju Centra za socijalni rad Bijeljina. Njih šestoro su, zahvaljujući volonterima Crvenog krsta, naučili kako da saniraju osnovne povrede, a to su i pokazali svojim drugarima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Svečano otvaranje košarkaškog terena na stadionu Radnika

U sklopu stadiona Radnik u Bijeljini obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski...

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...