Bijeljina: Božidar Maljković gost petog Poslovnog foruma menadžera

Datum:

Share post:

Božidar Maljković, predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije i jedan od najuspješnijih košarkaških trenera u Evropi biće jedan od predavača na petom Poslovnom forumu menadžera 19. i 20. marta u Bijeljini.

Dugogodišnje iskustvo u načinu vođenja timova, radu i selekciji talenata kao i stvaranje pobjedničke atmosfere u timu su teme o kojima će govoriti Maljković u svom predavanju pod nazivom „My way".

Učesnici foruma će imati priliku da nakon predavanja gledaju razgovor "1 na 1" između poznatog novinara Gorana Milića i Božidara Maljkovića.

Rado viđen gost i dugogodišnji prijatelj Poslovnog foruma menadžera, dr Dragana Đermanović, ove godine dolazi na Forum da učesnicima predstavi značaj digitalne transformacije – kontinuiranog procesa koji nije uvek jednostavan, ali bez kojeg poslovanje u svijetu više nije moguće. Naslov njenog predavanja je „Digitalna transformacija. Priča o tebi. I Tebi. A i o tebi.

TESTNA REKLAMA

– Digitalna transformacija mnogima zvuči jezivo, gotovo kao horor film koji bi najradije prespavali. Pogrešno je da zbog nerazumijevanja tehnologije zanemarimo njen značaj i uticaj na čoveka, pa opet taj trenutni strah i nesigurnost koče nas na svakom koraku. Kroz predavanje ćemo zajedno secirati društvo, biznis i tehnološke trendove. Zajedno ćemo razumjeti zašto se oko nas sve mijenja, zašto se mijenja nevjerovatnom brzinom i bez obzira na naše negodovanje; kako je moguće imati globalno uspješan biznis bez proizvoda, bez kancelarije i bez zaposlenih i zašto onda neki od nas koji sve to imamo, uporno tapkamo u mjestu – navela je dr Đermanović.

Forum ponovo u Bijeljinu dovodi ugledne domaće i regionalne stručnjake iz oblasti liderstva, menadžementa, ljudskih resursa, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora Bosne i Hercegovine i regiona.

Više informacija o prijavi za učešće na Poslovnom forumu menadžera možete pronaći na sajtu www.proeduca.net ili putem telefona +387/63 289-105.

Izvor: Gradska uprava

 

 

 

Novi komentar

Komentara

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...