BIJELJINA: Bogata ponuda turističkih aranžmana za “Osmi mart“ i proljeće

Datum:

Share post:

„Osmi mart“, ali i prvi proljećni topli dani predstavljaju idealno vrijeme za kraće, vikend putovanje. Ukoliko ste odlučili da negdje otputujete, a niste sigurni koja je to najbolja destinacija, iz dvije bijeljinske turističke agencije preporučuju svoje pripremljene putničke aranžmane.

„Imamo veliku zainteresovanost naših putnika za osmomartovska putovanja. Aktuelni su nam evropski gradovi, a najveća zainteresovanost vlada za Temišvar (Rumunija) i nešto novo na alpskim jezerima grad Halštat (Austrija). Pored toga, putnici su zainteresovani za individualna i vikend putovanja za neke druge evropske gradove“, rekla je za portal „Dešavanja u Bijeljini“ Sanja Nikolić, agent prodaje u Turističkoj agenciji „Semberija Transport“.

Iz ove agencije navode da za „Osmi mart“ nisu organizovali grupna putovanja u druge krajeve u okruženju, međutim, i dalje organizuju jednodnevne i vikend izlete u različite krajeve bivše Jugoslavije.

„Imamo dosta ponuda za proljeće, recimo, za proljećni raspust organizujemo put u Istanbul za šta već imamo oformljenu grupu. Planiramo putovanje za Trst, ali ono zavisi od buduće situacije u Italiji. Moram da napomenem da velika zainteresovanost vlada i za Bratislavu i Beč. Ipak, prilagođavamo se putnicima, pa tako određujemo destinacije i organizujemo putovanja“, istakla je Nikolićka.

TESTNA REKLAMA

Iz Turističke agencije „Happy Travel“ preporučuju osmomartovska putovanja za Moskvu, Budimpeštu, Ohrid, Zlatibor, Vrnjačku Banju i Budimpešta-Bratislava-Beč.

„Pored ponuđenih destinacija, u planu smo imali i put za Italiju, odnosno Trst-Padova-Verona-Lido-Venecija, ali smo na preporuku nadležnih institucija, zbog situacije u Italiji sa „Korona virusom“, odlučili da to putovanje ovaj put otkažemo. Ostala putovanja se organizuju prema planu i programu i gotovo svi polasci su zatvoreni, ostalo nam je još par mjesta za destinacije Ohrid i Budimpešta-Bratislava-Beč. Ono što možemo da istaknemo je da je u aranžmane Vrnjačka Banja, Zlatibor i Ohrid uključena i svečana večera sa muzikom, tako da imaju možda malo više osmomartovskog duha“, rekla je ispred agencije „Happy Travel“ za portal „Dešavanja u Bijeljini“ Sofija Stevanović.

Kada formiraju ponude, iz ove agencije navode da se vode željama Bijeljinaca i onim što im je bilo interesovanje u prethodnom periodu. Ohrid im je nešto novo što su ubacili u osmomartovsku ponudu, da bi sve to, kako kažu, malo osvježili.

„Novina u proljećnoj ponudi je put u Lisabon. To podrazumijeva organizovano putovanje sa avio-prevozom, gdje je organizovan i transfer iz Bijeljine do aerodroma. Već imamo oformljenu grupu i siguran polazak u aprilu. Za osmi mart gledamo da budu vikend putovanja, da ljudi ne moraju da uzimaju godišnje odmore; dok na proljeće imate i „Prvi maj“ i proljećni raspust i Vaskrs, a samim tim i dosta neradnih dana, pa smo za svaki taj praznik napravili ponudu da se sugrađani uklope i otputuju. Praktikujemo da to sve budu kraće destinacije sa pristupačnom cijenom, a generalno, svi aranžmani mogu da se plaćaju na rate“, istakla je Stevanovićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...