BIJELJINA: Bazene u Dvorovima DNEVNO POSJETI oko 3.000 kupača

Datum:

Share post:

Bazene Banje Dvorovi dnevno posjeti oko 3.000 kupača i taj broj se iz godine u godinu povećava sa ciljem da dostigne 5.000, kako je to bilo prije rata, rekao je direktor ove zdravstveno-turističke ustanove Milorad Zekić.

"Uspjeli smo da uz pomoć Gradske uprave i kredita od oko milion KM stabilizujemo poslovanje i od preduzeća koje je jedno vrijeme bilo `gubitaš` i čiji su radnici štrajkovali, postanemo ustanova koja izmiruje svoje obaveze i napreduje u poslovanju", rekao je Zekić.

On je naveo da hotelski smještaj u Banji trenutno ima 42 sobe i više od 100 kreveta.

"Ne možemo da primimo sve pacijente i razmišljamo o mogućnosti nabavke dodatne medicinske opreme i angažovanju ljekara", rekao je Zekić.

TESTNA REKLAMA

On je napomenuo da je ove godine sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske postignut dogovor o povećanju sredstava sa dosadašnjih 200.000 KM na 280.000 KM, čime je povećan broj pacijenata koji dolaze sa uputama.

Zekić podsjeća da svi gosti koji su dolazili iz inostranstva u Banju Dvorove na liječenje dolaze i ove godine, jer su se uvjerili u kvalitet i ljekovitost vode, kao i drugih kvalitetnih medicinskih usluga koje im se nude.

U Banji Dvorovi je u prethodnoj godini renoviran dio hotela, a razmišlja se i o renoviranju preostale dvije trećine hotela, za šta je prema procjenama neophodno uložiti oko sedam miliona KM.

Prva faza i gradnja zatvorenog bazena u Banji je u toku i trebalo bi da bude završena ove godine, a koristiće ga gosti i svi zaineresovani građani.

"Planira se i natkrivanje jednog od pet otvorenih bazena i njegovo spajanje sa toplotnim tunelom Banje, što bi uz toplu vodu moglo da obezbijedi ugodno kupanje i u zimskim mjesecima", naveo je Zekić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs/ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dolazi li Erdoan da podrži ili da „primiri“ Izetbegovića

Redžep Tajip Erdoan, predsjednik Turske, dolazi u službenu posjetu regionu, a prema do sada dostupnim informacijama, turski lider...

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...