BIJELJINA: Audicija za “Ritam Evrope“ 15. februara u Centru za kulturu “Semberija“

Datum:

Share post:

Bijeljina po drugi put učestvuje na takmičenju „Ritam Evrope“ koje se smatra jednim od najvećih muzičkih takmičenja za djecu i mlade na području ovog dijela Evrope.

Audicija najvećeg dječijeg i omladinskog muzičkog takmičenja u zemlji „Ritam Evrope“ koje je namijenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godina, koja su vrhunskog talenta za pjevanje i ples biće održana u ponedjeljak, 15. februara, u  Centru za kulturu „Semberija“, najavljeno je na konferenciji za medije.

Ljubica Mlađenović, šef Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Bijeljina i koordinator projekta „Ritam Evrope“ za Republiku Srpsku rekla je da Bijeljina ovim pokazuje koliko je Grad zainteresovan da pomogne mladim ljudima koji se ističu po talentu za pjevanje i ples.

„Audicija najvećeg dječijeg i omladinskog muzičkog takmičenja biće organizovana 15. februara za djecu od 14 do 21 godinu, u Centru za kulturu „Semberija“ sa početkom u 18 časova. Svi mladi koji su zainteresovani, mogu da se jave službeniku Gradske uprave gdje će podatke vidjeti na sajtu Grada ili ukoliko žele, mogu i direktno da se obrate predstavniku Gradske uprave“, rekla je Mlađenovićka.

TESTNA REKLAMA

Igor Karadarević, direktor programa „Ritam Evrope“ ističe da mu je velika čast što će imati priliku da upozna novu talentovanu djecu iz Bijeljine i očekuje pobjedu ili barem drugo mjesto za mlade Bijeljince.

„Kada gledam kao direktor programa, kvalitet dece iz Bijeljine se može meriti sa kvalitetom dece Novoga Sada, pa čak i Larnaka na Kipru, Leskovca, Kragujevca i Beograda. Ovom prilikom želim da pozovem decu da se jave na instagram profil „ritamevrope“ gde mogu ostaviti svoje podatke“, rekao je Karadarević.

“Ritam Evrope”, najveće dječije muzičko takmičenje u Republici Srpskoj održava se već nekoliko godina, a ovoga puta organizovaće se u Loparama. Prošlogodišnja pobjednica Marija Tomić iz Lopara dovela je ovo takmičenje u svoju opštinu.

Odabrani takmičari će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom šestomjesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umjetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: Neka svako uradi koliko može da ovaj grad bude bolji za život (foto)

BIJELjINA PROSLAVILA SVOJU SLAVU - DAN SVETOG PANTELEJMONA Večernjim bogosluženjem u Crkvi Svetog Đorđa, svečanom litijom centralnim gradskim ulicama,...

Sve više se traži montažni krov nad glavom

Poskupljenje građevinskog materijala u BiH, ali i hronični nedostatak radne snage odrazili su se na to da sve...

NEŠIĆ, DNS: Saberi se, Brane, jer zna Srpska!

Saopštenje predsjednika DNS RS Nenada Nešića prenosimo u cjelosti: "Tvita Borenović da sam 'treći ljiljan'. Nisko i primitivno! I to...

BORENOVIĆ NEŠIĆU: “Javio se i treći ljiljan“

Predsjednik PDP RS, Branislav Borenović, oglasio se na društvenoj mreži Twitter odgovarajući predsjedniku DNS, Nenadu Nešiću na prozivku...