BIJELJINA: Asfaltirana Ulica Stjepana Mitrova Ljubiše

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH Edin Ramić pustili su danas u saobraćaj novoasfaltiranu Ulicu Stjepana Mitrova Ljubiše u Mjesnoj zajednici Dašnica, dužine oko 1.000 metara, za šta su Grad Bijeljina i Federalno ministarstvo za izbjegla i raseljena lica obezbijedili nešto više od 100.000 konvertibilnih maraka.
 
Gradonačelnik Mićić pojasnio je da je polovinu sredstava za asfaltiranje ove ulice, u kojoj su najzastupljeniji povratnici i izbjegla lica, izdvojila Gradska uprava.

 – Sa ovim ministarstvom sarađujemo deset godina i asfaltirali smo zajednički mnoge puteve i ulice u Bijeljini i Janji, a sve projekte koje oni predlože tokom godine Grad Bijeljina sufinansira u iznosu od 50 odsto. Više puta sam istakao da manje zastupljeni konstitutivni narodi i nacionalne manjine u Bijeljini moraju da budu u ravnopravnom položaju i to je jedan od načina da ovaj grad zaista bude grad budućnosti – istakao je Mićić.

Ministar za izbjegla i raseljena lica FBiH Edin Ramić naglasio je da je ministarstvo čiji je predstavnik u prethodnih pet godina investiralo u infrastrukturu u Bijeljini oko četiri miliona KM.
 
– Ove godine smo zajednički investirali u postavljanje ulične rasvjete, rekonstrukciju krovova škola, obnovu stambenih objekata, a dajemo značajnu podršku i razvoju poljoprivrednih gazdinstava i zapošljavanju. Nadam se da će sve to doprinijeti ostanku ljudi na ovim prostorima, posebno mladih – naveo je Ramić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...