Podrinje iz Janje je prethodne sezone doživjelo selidbu u niži rang takmičenja, u Drugu ligu RS, grupa ‘’Istok’’. Ispadanjem iz Prve lige klub je napustila kompletna uprava kluba i većina igrača, da bi nakon nekoliko neuspješnih odranih Skupština kluba, Podrinje preuzeo na svoja pleća Mirsad Trnovac, bez uprave, bez sekretara, bez trenera i bez igračkog kadra.

– Odmah nakon imenovanja šefa stručnog štaba Nebojše Gligića određeni su ciljevi i prioriteti, a glavni cilj u ovoj takmičarskoj godini je afirmacija mladih igrača iz vlastitog pogona i uže regije. To se vrlo brzo realizovalo, formirana je ekipa u kojoj 90% igračkog kadra ima manje od 21 godine i koja za cilj ima da se što bolje uigra za narednu godinu, gdje će glavni cilj biti povratak u prvoligaško društvo. Jedan od ciljeva je i povratak naše publike u što većem broju, koji su nam uvjek bili 12 igrač – priča Mirsad Trnovac novi predsjednik Podrinja.

Osim sportskih ciljeva, opredjeljenje za ovu godinu je i stabilizacija kluba u smislu finansija i organizacije, te jačanje infrastrukture na stadionu.

– Uspjeli smo stabilizovati finansijsku situaciju, izmireni su dugovi prema FSRS, troškovi službenih lica, dugovanja prema dobavljačima i klub trenutno posluje bez ikakvih dugovanja, a umanjena su i dugovanja iz prošlih godina za 30.000 KM – dodao je na kraju Trnovac za Info fudbal RS.

Podrinje je dugo godina bilo stabilan prvoligaš, a nova uprava kluba na čelu sa Mirsadom Trnovcem ozbiljno je shvatila situaciju u klubu i na dobrom je putu, da se klub stabilizuje i postane u budućnosti jedan od najorganizovanijih u regionu.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: InfofudbalRS

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име