Promocija knjiga “Ti i ja darujemo priče plavookim rodama”, Bajke o Veseljku i plavookim rodama”, “Kule od oblika, boja, slika, riječi i rečenica” Anđe i Jadranke Pastorković, održana je u Biblioteci “Filip Višnjić”, a pomocija je pripremljena za polaznike vrtića “Čika Jova Zmaj” i “Štrumfograd”. Direktor Biblioteke “Filip Višnjić”, Željana Arsenović kaže da godinama imaju dobru saradnju sa Anđom Pastorković.

-Zadovoljstvo nam je da izdajemo njene knjige i didaktičke igre koje osmišlja i koje su plod njenog dugogodišnjeg rada sa djecom. Svaka knjiga Anđe Pastorković nalazi se na policama Dječijeg odjeljena u Bibilioteci “Filip Višnjić”, rekla je Arsenovićeva. Autorka Anđa Pastorković je počela sa radom u osnovnoj školi na Ozrenu, davne 1966. godine, a potom je došla u Semberiju.

-Do današnjeg dana nisam prekidala rad sa djecom, odnosno, ni nakon penzionisanja 2007. godine. Bila sam i učiteljica, pa vaspitačica u Vrtiću “Čika Jova Zmaj”, pa sam otvorila Vrtić “Štrumfograd”. Moj profesionalni put je bio ispunjen, jer rad sa djecom djecom posebnu energiju”, rekla je Pastorkovićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име