BG Elektronik Bijeljina slavi 22. rođendan

-Povodom našeg 22. rođendana, našeg i Vašeg, BG Elektronika iz Bijeljine, želimo da se zahvalimo svim našim kupcima, partnerima i zaposlenima na podršci i povjerenju koje ste nam ukazali tokom svih ovih godina, saopštilu su iz BG Eloktrinik Bijeljina.

-Naša firma se bavi prodajom vrhunske tehničke opreme i kroz stalno ulaganje u kvalitet, postali smo prepoznatljivi lider u ovoj branši, kažu iz BG Elektronik Bijeljina.

-Tokom svog postojanja, BG Elektronika je izgradila reputaciju kompanije koja se odlikuje profesionalizmom, stručnostima i brigom o svakom kupcu. Kvalitet naših proizvoda i usluga garantuje zadovoljstvo naših klijenata, a naš cilj je da i dalje budemo vaša prva destinacija za savremenu i pouzdanu tehniku., poručuje BG Elektronik.

Dalje navode da svi kupci tim povodom imaju popust od 20 % u periodu od 21.10 – 3.11 2024. godine.

Takođe iz BG Elektronik Bijeljina napominju da se vrši i povrat PDV stranim državljanima, uz naoimenu da kreditiranje kupaca ide do 18 rata, te da je sajt  prodavnice web shop: https://bgelektronik.shop

BG elektronik u BIJELJINI i ZVORNIKU
055 201 001 i 056 261 261

-Zahvaljujući Vašoj podršci, ostvarili smo brojne uspehe i proširili ponudu, uvek prateći najnovije trendove i tehnologije. S nestrpljenjem gledamo u budućnost i nastavićemo da pružamo najbolje iz sveta elektronike, zahvaljuju se svojim kupcima.

-Hvala što ste dio naše priče. Radujemo se novim izazovima i uspjehu koji ćemo zajedno ostvariti, poruka je BG Elektronik Bijeljina svim kupcima povodom 22. rođendana.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име