BESPLATAN ULAZ na XX Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022.“

Datum:

Share post:

Jubilarni XX Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“ održaće se u periodu od 20. do 22.septembra 2022.godine u Bijeljini.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, što je i logično s obzirom da je opština Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Kako su organizatori istakli za portal Dešavanja u Bijeljini, ulaz na XX Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“ je besplatan.


Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku vidjeti bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, pribora za lov i ribolov, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva…

Sajam će uz masovno prisustvo izlagača raznovrsnih robnih grupa оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti (izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, naučno-stručna savjetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti…).

Sajam će okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju agara. Prisustvo ministarastava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima za cilj da se u neposrednom kontaktu posjetioci sajma upoznaju sa aktuelnim programima i oblicima finansiranja, sufinansiranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rješavanje problema prisutnih u poljoprivredi. I ove godine planirano je kvalitetno medijsko praćenje i promovisanje ove sajamske manifestacije.

PRIJAVNI LIST
TIP ŠTANDA
CJENOVNIK SAJAMSKE OPREME
Više informacija na linku
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon ili na mail:
+387 55 203 403,
+387 55 203 373.
e-mail:adgrad.sajamskasluzba@gmail.com

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK: NE BOJIM SE – IDEM DO KRAJA – OHR lobira kod patrijarha da obezbijedi susret mene i Šmita

„Nemojte mi pričati o sankcijama, idem do kraja, NE BOJIM SE“ Dodik tvrdi da OHR lobira kod patrijarha...

Plate osobama koje se nalaze pod američkim sankcijama (OFAK lista) biće uplaćivane na pošte u Srpskoj (foto)

Zbog opasnosti da bi se banke u BiH mogle naći u velikom problemu zbog osoba koje su pod...

Poslanici NS RS danas raspravljaju i o Izbornom zakonu RS?

Kako se nezvanično saznaje, Izborni zakon Republike Srpske danas će se ipak naći na dnevnom redu u Narodnoj...

Evo šta piše u informaciji koju danas razmatra NS RS

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske su počeli 11. posebnu sjednicu na kojoj se nalazi "Informacija o aktuelnoj bezbjedonosnoj...