BERANAC OČITAO BUKVICU MILU i poručio: Kunem ti se životom, nećeš nam oteti đedovinu

Datum:

Share post:

Pišem ti iz grada Berana. Grada koji je važio za jednog od jačih privrednih gradova na severu. Sin sam čestitog i poštenog čoveka kojeg si ti 1999. godine rasplakao, ostavljajući ga bez posla, zatvarajući fabriku za preradu kože „Polimka“ u Beranama. Zapamti da ćeš mi odgovarati za svaku prolivenu suzu mog oca! Stavljajući fabriku pod stečaj, zapečatio si sudbinu čak oko 700 porodica, Đukanoviću. I ako si se zakleo, onda kada te je još krasila čestitost, generalnom direktoru fabrike da ukoliko se „Polimka“ zatvori da ćeš prvo ti biti kriv, pa on. Zatvorio si i nju, i sve ostale privredne gigante u Crnoj Gori, i tako ugasio crnogorsku privredu, i odlučio sudbinu na stotine hiljada porodica. Zarad čijih interesa, Đukanoviću?
 
Pa prvenstveno zarad interesa SAD, čiji si projekat preuzeo odmah po odlasku u Ameriku. Tim projektom se Crna Gora morala uništiti po svaku cenu. Takođe si je uništio Đukanoviću, zarad interesa svoje porodice, kumova, i prijatelja. Sve tačke instaliranog američkog projekta si ispunio. Za 30 Judinih srebrnjaka si 1998. godine, izdao svog prijatelja, kuma i brata – Momira Bulatovića.
 
Potpomognut mafijom, posle pokradenih izbora stupaš na čelu države, i počinješ da ostvaruješ snove naših neprijatelja. Počinješ 2006. godine, kada Crnu Goru zajedno sa mafijom i tajkunima odvajaš od kičmenog stuba koji se zove – Srbija. Odvajaš dva oka u glavi, ne mareći za volju naroda. Tog nesrećnog proleća je volja naroda bila – NE!
 
Nisi mario za to. Već Amerikancima odmah ispunjavaš još veći san 2008. godine, kada protivustavno bez referenduma, i bez iskazane volje naroda ti priznaješ lažnu „državu“ Kosovo, i time zauzimaš mesto najvećeg crnogorskog izdajnika Crne Gore. Zabadaš drugi nož u leđa Srbiji, državi koja te je othranila, državi čiji si bio politički učenik.
 
Treći američki san ispunjavaš 2017. godine, kada si Crnu Goru gurnuo u kandže Nato alijanse, one alijanse Đukanoviću koja je 1999. godine besomučno bo..ardovala tvoju zemlju. Nisi mario za to. Crnu Goru si uveo u taj savez luciferovih sluga, bez raspisivanja referenduma na kojem bi narod iskazao svoju volju. Ali ti si znao kakva bi narodna volja bila, i kukavički si to izbjegao.
 
Krajem 2019. godine, želiš im ispuniti i četvrti san, poslednji, možda i presudni za narod u Crnoj Gori. Ali ćeš u ispunjavanju tog đavoljeg cilja i nauma polomiti zube, Đukanoviću. Želiš da nam zatreš veru i identitet? E pa budi siguran, kunem ti se u Ostrog i u Đurđeve Stupove da ti nećemo dozvoliti da otmeš našu đedovinu, Đukanoviću! I nismo mi nikakvi državni neprijatelji kako nas ti nazivaš, već smo ovoj državi veći prijatelji od tebe samog.
 
I mi smo Crnogorci, Đukanoviću. Za razliku od tebe, tvoje porodice, prijatelja i kumova, mi ovoj državi nismo uzeli ništa, a dali smo joj sve. Naši prađedovi su životima gradili temelje ove države, i sad ti misliš da ćemo ti olako dozvoliti da te temelje srušiš, i sagradiš svoj privatni feud za tebe i tvoju porodicu i prijatelje. E budi svjestan, Đukanoviću da nećemo dozvoliti da nam od naših svetinja stvoriš muzejska zdanja, hotele, restorane i motele. Ne može, Đukanoviću! Shvati, gotovo je! Kraj je došao!
I želim da ti kažem još samo jedno. Odgovaraćeš za svaku prolivenu suzu naših majki i očeva. Za sve što si uradio ovoj zemlji, i ovom napaćenom narodu odgovaraćeš Đukanoviću, životom ti se kunem!
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: in4s.net
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

VRIJEME DANAS svježije

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VRIJEME DANAS svježije

Prepodne na zapadu osveženje uz oblačno i vetrovito vreme sa povremenom kišom i pljuskovima, u ostalim predelima sunčanije...

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...