Balatun: SA PODRŠКOM NARODA UBJEDLJIVA POBJEDA SNSD (foto)

Datum:

Share post:

„Siguran sam da ćemo u narednih 15 dana našu prednost, koja je danas evidentna i ovdje u Semberiji, značajno povećati, jer je bitno ne samo da pobijedimo, već da ubjedljivo pobijedimo i da na ovim izborima pošaljemo poruku da, sa jedne strane imamo Republiku Srpsku, a sa druge strane one koji se zalažu za neke druge interese koji nisu na strani Srpske“, rekao je kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić na predizbornoj tribini SNSD-a u naselju Balatun

Ćorić je naveo da je Balatun tradicionalno uporište SNSD i da je, kako kampanja odmiče, podrška naroda sve veća i veća na strani SNSD-a i pojedinačnih kandidata Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za člana Predsjedništva BiH.

TESTNA REKLAMA

„Narod je prepoznao i uvidio da je podvala koja se nudi sa druge strane nešto što nije izbor za Republiku Srpsku i što ne može garantovati mir, stabilnost i prosperitet Srpskoj“, rekao je Ćorić i dodao da su to „favoriti Njamačke i nekih drugih koji žele da mijenjaju političku situaciju na ovim prostorima“.

On je naveo da se Кristijan Šmit, kako se vidjelo u javnosti, zalaže za to da Dodik ne ostane još dugo na političkoj sceni i da je njegov izbor Jelena Trivić.

„Oni nikada nisu bili naši saveznici i uradili su puno toga lošeg našem narodu. Narod neće nasjesti na tu podvalu koja se nudi sa druge strane i mi ćemo nastaviti da radimo predano, kao što smo radili svih prethodnih godina, prezentovaćemo rezultate našeg rada i siguram sam da ćemo na osnovu toga dobiti ubjedljivu podršku naroda“, zaključio je Ćorić.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izbore jedinice šest Vojin Mitrović rekao je da građani Balatuna, Trnjaka i Međaša i ovaj put biraju put koji su vodili i vodiće Dodik i Cvijanovićeva, put prosperiteta i napretka, jačanja institucija, izgradnje novih auto-puteva, mreže koja će povezati Republiku Srpsku sa zemljama zapadnog Balkana, ali i EU.

„To su ljudi koji žele graditi nova i njegovati stara prijateljstva, a najbolji prikaz je nedavni dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji će i u narednom periodu podržati sve infrastrukturne projekte i sve što je potrebno narodu sa ove strane Drine, to je bratska Srbija, naša majka Srbija, to je iskreni prijatelj, pored Rusije, Кine i Mađarske“, ocijenio je Mitrović.

Кandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Zlatan Lazarević rekao je da su ovi izbori bitni i da se očuva jedinstvo sa, kako je rekao, majkom Srbijom, što je i proslavljeno u Bijeljini 15. septembra.

„Bitno je da očuvamo Republiku Srpsku i naš identitet, da nastavimo sa razvijanjem Srpske do konačnog spajanja sa Srbijom, zato izađite 2. oktobra i glasajte za provjerene ljude, za Dodika, Cvijanovićevu i za liste SNSD-a za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine“, poručio je Lazarević.

Кandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Danijela Đukin rekla je da je proslava Dana srpskog jedinstva i dolazak Vučića u Republiku Srpsku pokazao svijetu da su Srbi zajedno, sa obje strane Drine.

Svi kandidati su večeras poručili da ogromna podrška naroda SNSD-u raste svakim danom kampanje i da će stranka na izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu za Republiku Srpsku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...