Baka Rose iz Trnove proslavila STOTI ROĐENDAN

Datum:

Share post:

Četvoro djece, sedmoro unučadi, 11 praunučadi i 100 godina. Toliko je bogata baka Rosa Mitrović iz Trnove kod Bijeljine. Slabo čuje, otežano priča, ali kaže da nema na šta da se požali.

Srećna je, priča, što je doživjela i današnji dan.

"Četvoro djece imam, živjela sa njima. Tako sam radosna bila, držala svašta, i marvu i hodala, kopala, sijala, svašta sam radila i sve pjevala i hodala, eto sada. Kud god idem, pjevušim," priča baka Rosa.

Brigu o baki vode svi članovi porodice. Na ovaj poseban dan nije izostala ni slavljenička torta, koju je rado probala.

TESTNA REKLAMA

Čestitke su stizale sa svih strana, i one telefonske. Iako dobro ne čuje, uspjela je da se zahvali i uz osmjeh mahne na video poziv. Kada smo je pitali koji je njen recept za dugovječnost, rekla je da je ključ u zdravoj ishrani.

"Zna baka, to je zdrava hrana. Ona zna da to poštuje, posti srijedu i petak, svaki, nju meso ne interesuje, samo biljna hrana. Najviše voli zdravu hranu," kaže Pero Mitrović, najmlađi sin stogodišnje Rose.

Rođendan je proslavila u krugu najbližih, a u narednim danima majki, baki i prabaki Rosi planiraju pripremiti veliko slavlje, uz muziku i veći broj gostiju.

Jedina želja joj je da bude tu kada se preostala unučad ožene i da od njih dočeka veselje, ali neka bude, kaže, kako dragi Bog da.

Izvor: atvbl.com/bijeljina.org

 

 

Novi komentar

Komentara

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Slovenačka delegacija posjetila bijeljinsku Bolnicu

Delegacija iz slovenačkog pobratimskog grada Žalec, predvođena gradonačelnikom Jankom Kosom, posjetila je danas JZU Bolnica “Sveti vračevi”. Gosti...

EPISKOP FOTIJE: Neka svako uradi koliko može da ovaj grad bude bolji za život (foto)

BIJELjINA PROSLAVILA SVOJU SLAVU - DAN SVETOG PANTELEJMONA Večernjim bogosluženjem u Crkvi Svetog Đorđa, svečanom litijom centralnim gradskim ulicama,...

Sve više se traži montažni krov nad glavom

Poskupljenje građevinskog materijala u BiH, ali i hronični nedostatak radne snage odrazili su se na to da sve...

NEŠIĆ, DNS: Saberi se, Brane, jer zna Srpska!

Saopštenje predsjednika DNS RS Nenada Nešića prenosimo u cjelosti: "Tvita Borenović da sam 'treći ljiljan'. Nisko i primitivno! I to...