Babalj čestitao saborcima Mitrovdan: Unaprijediti položaj boračke populacije

Datum:

Share post:

Mojim saborcima, hrabrim vojnicima Vojske Republike Srpske, rukovodstvu BORS-a, porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima neka je srećna krsna slava Boračke organizacije Republike Srpske Sveti velikomučenik Dimitrije – Mitrovdan – istakao je Darko Babalj, predsjednik Gradskog odbora SDS Istočno Sarajevo.

„Boračka organizacija Republike Srpske jedna je od stubova Republike Srpske i baštionik naše slavne prošlosti iz zadnjeg odbrambeno-otadžbinskog rata. Upravo BORS svojim aktivnostima treba kontinuirano da radi na poboljšanju položaja boračke populacije ali i na vraćanju dostojanstva srpskom borcu jer je upravo on taj zbog koga smo očuvali Republiku Srpsku“ – poručio je Babalj.

On je kazao da će BORS uvijek imati punu podršku Srpske demokratske stranke i da samo zajedno možemo unaprijediti život onima koji su za Republiku Srpsku dali sve.

„Moji saborci i njihovi potomci zaslužuju dostojanstven život u miru. Dužnost svih nas koji danas upravljamo važnim procesima je da našim borcima i porodicama poginulih obezbijedimo pravo da rade, pravo na kvalitetnu zdravstvenu zaštitu i da se status borca cijeni i poštuje u društvu Republike Srpske“ – zaključio je Babalj.   

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...

POBJEDA KOŠARKAŠICA LAVOVA U PETOM KOLU PRVENSTVA BOSNE I HERCEGOVINE

Nakon kraće pauze uslovljene reprezentativnim obavezama u kvalifikacijama za Eurobasket, u vikendu za nama nastavljeno je Prvenstvo Bosne...

Google Play Store dobija dvije korisne funkcije

​Prema izveštajima, kompanija Google sprema dosta novih kul opcija, odnosno funkcija, koje će implementirati u Play Store. Sada...