Apple bi ove nedjelje mogao da predstavi i nove slušalice sa iPhone-om

Datum:

Share post:

​Apple će 7. septembra, piše Bloomberg-ov Mark Gurman, predstaviti drugu generaciju popularnih AirPods bežičnih slušalica.

Iako mnogi očekuju da će AirPods 2 zaista stići negdje ove godine, ovo je prva konkretna glasina da bi to moglo da bude već ove nedjelje.

“Najnovije AirPods Pro slušalice su nadogradnja prve generacije koja je puštena u prodaju u oktobru 2019. godine”, piše Gurman.

“Prošle godine sam najavio da će nove AirPods Pro slušalice stići 2022. godine, a sada imam informacije koje pominju prezentaciju u srijedu”, dodao je.

Rečeno je da AirPods Pro 2 dolazi sa nizom nadogradnji, kao što je novi H1 čip, kao i potencijalnom podrškom za Apple-ov kodek bez gubitaka (ALAC) koji se u potpunosti oslobađa Bluetooth-a, ili podrškom za Bluetooth 5.2 koji koristi LC3 kodek.

AirPods Pro 2 takođe može imati drugačiji dizajn sličan Beats Fit Pro i dolazi u kutiji koja proizvodi zvuk kada ih tražite preko funkcije Find My.

Pored potencijalne najave novih AirPods slušalica, Apple će predstaviti nove satove i nove pametne telefone.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: youtube
Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...