Apple bi ove nedjelje mogao da predstavi i nove slušalice sa iPhone-om

Datum:

Share post:

​Apple će 7. septembra, piše Bloomberg-ov Mark Gurman, predstaviti drugu generaciju popularnih AirPods bežičnih slušalica.

Iako mnogi očekuju da će AirPods 2 zaista stići negdje ove godine, ovo je prva konkretna glasina da bi to moglo da bude već ove nedjelje.

„Najnovije AirPods Pro slušalice su nadogradnja prve generacije koja je puštena u prodaju u oktobru 2019. godine“, piše Gurman.

„Prošle godine sam najavio da će nove AirPods Pro slušalice stići 2022. godine, a sada imam informacije koje pominju prezentaciju u srijedu“, dodao je.

TESTNA REKLAMA

Rečeno je da AirPods Pro 2 dolazi sa nizom nadogradnji, kao što je novi H1 čip, kao i potencijalnom podrškom za Apple-ov kodek bez gubitaka (ALAC) koji se u potpunosti oslobađa Bluetooth-a, ili podrškom za Bluetooth 5.2 koji koristi LC3 kodek.

AirPods Pro 2 takođe može imati drugačiji dizajn sličan Beats Fit Pro i dolazi u kutiji koja proizvodi zvuk kada ih tražite preko funkcije Find My.

Pored potencijalne najave novih AirPods slušalica, Apple će predstaviti nove satove i nove pametne telefone.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: youtube
Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STRUČNI UGAO: Izgradnja malih hidroelektrana na kanalskom sistemu u Semberiji

Osnovnu kanalsku mrežu na području Semberije čine primarni kanali: Glavni obodni kanal (GOK), Majevički obodni kanal (MOK) i...

Evropski parlament donio odluku: Uvodi se jedinstven punjač za mobilne uređaje

Evropski parlament usvojio je danas pravila o uvođenju jedinstvenog porta za punjenje mobilnih telefona, tablet uređaja i kamera...

Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku. Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i...

SNSD BIJELJINA: Ljubiša Petrović poziva na bojkot NSRS – DA LI SI SVJESTAN ŠTA RADIŠ?

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano...