Angelina Novaković iz Bijeljine, vlasnica salona vjenčanica Angela Wedding House, među dobitnicima je regionalnih nagrada „Business Women Awards 2023“. Svečana dodjela priznanja održana je sinoć u Beogradu u hotelu Hajat.

Ove nagrade se dodjeljuju najistaknutijim ženama u oblasti medicine, estetike, turizma, umjetnosti, mode, nauke, obrazovanja, IT tehnologije, književnosti, kulture, medija, biznisa, ženskog preduzetništva, humanitarnog rada, arhitekture, urbanizma, poljoprivrede, slikarstva, sporta, novinarstva.

’’Salon vjenčanica Angela Wedding House uskoro proslavlja 10 godina postojanja, a 2019. godine proglašen je za četvrti salon u Evropi. Iza toga postoji veliki trud i rad i veoma sam srećna kada neko primijeti naaše zalaganje. Nadam se da je ovo tek početak i da će salon još dugo postojati i da ćemo još puno naših dama ulješavati za njihov najsrećniji dan“, rekla je prilikom dodjele nagrade vlasnica salona vjenčanica Angelina Novaković.

https://www.facebook.com/100010335182117/videos/899984525136317/

Namjera organizatora ovog prestižnog događaja je, kako ističu, promocija svih društvenih vrijednosti koje su neizostavni dio svakog progresa. Najbolji način da se to učini je upravo identifikujući organizacije i pojedince koji su ključni nosioci razvoja. Tako je i uspostavljena ova manifestacija, kao jedan od načina da se prepoznaju i predstave uspješne žene iz cijelog regije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име