Aktiv žena DEMOS BIJELJINA: HUMANITARNO VEČE “ZA BEBU VIŠE“

Datum:

Share post:

Juče, 22. septembra, u prostorijama GO DEMOS – Zvornik, predsjednica i kandidat na predstojećim izborima, gospođa Spomenka Stevanović i predsjednica Aktiva žena Milijana Jovičić, zajedno sa aktivistkinjama iz Zvornika, ugostile su Aktiv žena iz GO DEMOS – Bijeljina. Povod za ovaj susret bio je dolazak na Dobrotvorno veče.

Zahvaljujući podršci predsjednika GO DEMOS – Bijeljina, gospodinu Milanu DAKIĆU, Aktiv žena ovog odbora, odazvao se pozivu na humanitarnu akciju Aktiva žena GO DEMOS Zvornik koju je organizovalo Udruženje „BEBA 1“. Tom prilikom, 10 aktivistkinja učestvovalo je u ovoj akciji od ogromnog značaja.

Naime, u saradnji sa Udruženjem porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, čija je predsjednica Nikolina Oro, Aktiv žena GO DEMOS – Zvornik, u večernjim časovima, organizovao je Donatorsko veče u prelijepom ambijentu svečane motela „Viktorija“ u Karakaju. Ova manifestacija koju su organizatori upotpunili prigodnim programom, naišla je na odziv velikog broja posjetilaca, koji su svečanu salu popunili do posljednjeg mjesta.

TESTNA REKLAMA

Na samom početku večeri, organizovana je aukcija različitih predmeta među kojima su bile kreacije – svečane haljine za dame i djecu različitog uzrasta. Učešće su uzele istaknute modne ličnosti, među kojima je i Sanja Bobar iz Crne Gore, kao i mnogi drugi iz ovog dijela Republike Srpske. Pored toga, svoj doprinos dali su i pojedini poznati likovni umjetnici, darujući svoje radove. Na ovoj neobičnoj aukciji, kao donatori iz oblasti sporta ali i prijatelji ovog udruženja, među kojima su Nemanja Majdov, Novak Đoković, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić i mnogi drugi, priložili su svoje potpisane dresove, dok je proslavljeni košarkaš Nikola Jokić donirao potpisanu košarkašku loptu.

Treba napomenuti i da su se, uz mnogobrojne učesnike, licitiranjem i doniranjem istakli i parovi koji su se u prošlosti susretali sa ovakvim problemom a koji su i dalje ostali članovi Udruženja „Bebe 1“. Oni su svojim prilozima dali veliku pomoć i podršku sugrađanima uz poruku da ne treba odustajati, već da se treba zajednički boriti za ostvarenje ovako humanog cilja.

Nakon aukcije, uz prigodnu muziku i večeru, sa velikom radošću objavljeni su rezultati ove akcije – prikupljena su sredstva za svih 15 parova koji će uskoro moći da započnu program vantelesne oplodnje. Svi prisutni pozdravili su ovakav rezultat gromoglasnim aplauzom, poželjeli im sreću i mnogo novorođenih beba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...