Poslanik Narodnog fronta Radislav Dončić rekao je na nastavku današnje Posebne sjednice Narodne skupštine Srpske da poslanici te stranke neće glasati za Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske.

Narodni front neće glasati za današnji prijedlog jer se radi o prevari, kao što su bile prevare i za ponovno vraćanje Vojske Republike Srpske, i za VSTS i brojne druge stvari. Vi koji ćete danas glasati za to, prevarićete se. Ako se ja prevarim, javno ću se izviniti – rekao je Dončić.

Treba se boriti za građane, dodao je on, a ne ići sa pričom o stvarima koje ništa promijeniti neće, već će, kako tvrdi, samo dovesti do daljeg jačanja Milorada Dodika.

-Slažem se da je Kristijan Šmit lažni visoki predstavnik, ali ako je tako što ga policija RS obezbjeđuje kad dođe u Banjaluku? Imate mogućnost da mu ne date policijsku pratnju. Što to ne radite? Ovo je gubljenje vremena i vi ne radite u interesu građana Republike Srpske. Pomozite narodu tako što ćete voditi računa o mladima, otvaranju radnih mjesta. Riješite se Kristijana Šmita. Imate policiju, zabranite mu da dođe u Republiku Srpsku i evo, kažem vam, ja ću za to glasati – rekao je Dončić

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име