Akcija za pomoć Nikoli Grabovičkiću da pobijedi karcinom

Datum:

Share post:

Za životnu pobjedu nad karcinomom doktoru veterinarske medicine i košarkašu Nikoli Grabovičkiću /33/ iz Bijeljine neophodna je ljudska humanost za finansiranje nastavka liječenja u Njemačkoj.
 
Nikolina majka Dana prodala je porodičnu imovinu u Zavidovićima gdje su do rata živjeli i uz pomoć porodice do sada je za terapije u Hamburgu plaćeno 160.000 evra, ali je za nastavak liječenja neophodno još najmanje 100.000 evra zbog čega je bila prinuđena da putem društvenih mreža zatraži pomoć prijatelja i dobrih ljudi.

Teška srca je zatražiti pomoć, kaže Srni ova Hercegovka rodom iz Nevesinja, ali ovu borbu koja traje već dvije godine porodica ne može da vodi sama.
Dana Grabovičkić je kao samohrana majka, nakon što je sahranila supruga koji je obolio od karcinoma, odgojila i odškolovala dva sina, njen Nidžo je doktor veterinarske medicine, a drugi sin je doktor elektrotehnike.

Ona kaže da je od objave za pomoć na društvenim mrežama za sedam dana prikupljeno 42.000 KM, humanu akciju podržali su Danine radne kolege iz Inspektorata Republike Srpske i Nikolini prijatelji koji su najavili organizovanje koncerta za prikupljanje pomoći, kao i pokretanje humanitarnog telefonskog broja.

Novac za pomoć može se uplatiti na broj računa SBERBANK BIJELjINA 567-343-59002389-88 /za liječenje Nikole Grabovičkića/.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...

KMF Radnik Bijeljina ima još jednog reprezentativca

Da se u ekipi KMF Radnik MD Shop ozbiljno radi, to pokazuju rezultati u prethodne dvije sezone, ali...

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...