Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine među deset najprofitabilnijih u BiH (foto)

Datum:

Share post:

Najuspješnije advokatske kuće u BiH prošle godine su ostvarile 6.838.647 KM dobiti.

Od deset najuspješnijih advokatskih kuća, šest je sa sjedištem u FBiH, a četiri u Republici Srpskoj. Listu predvodi Advokatsko društvo “Ademović, Nožica i partneri” (ANP) iz Sarajeva koje je prošle godine ostvarilo dobit u iznosu od 1.302.401 KM.

Na drugom mjestu se našla kompanija “Marić & Co”, takođe iz Sarajeva sa 1.167.271 KM dobiti. Treća je kancelarija “Dimitrijević i partneri” iz Banjaluke koja je sa dobiti od 794.616 KM najusjpešnija advokatska kuća u Republici Srpskoj.

Na četvrtom mjestu po dobiti je “Petrušić & Co” iz Zenice koji je zaradio 740.622 KM, na petom petom “Martinović & partneri” iz Mostara sa 636.617 KM dobiti, a na šestom njegov sugrađanin “Đonko” sa dobiti od 519.265 KM.

“Muhić i dr” iz Tuzle imao je dobiti od 495.533 KM, a advokat Vesna Stevanović iz Bijeljine je na osmom mjestu sa zaradom od 476.939 KM.

Pretposljednji je advokat Aleksandar Popović iz Banjaluke koji je imao 371.036 KM dobiti, a listu deset advokata sa najvećom zaradom u BiH zatvara njegov sugrađanin Darko Kremenović koji je prošle godine ostvario 334.347 KM dobiti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Svečano otvaranje košarkaškog terena na stadionu Radnika

U sklopu stadiona Radnik u Bijeljini obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski...

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...