AD “ORAO“: Efikasna resertifikaciona provjera sistema menadžementa kvaliteta

Datum:

Share post:

„Orao“ a.d.  je uspješno zadovoljio resertifikacionu provjeru sistema menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2015 i vazduhoplovnog standarda EN 9100:2018.

Provjeru je izvršio tim provjerivača međunarodnog sertifikasnog tijela Bureau Veritas u sastavu Michal Komosa, glavni provjerivač i  Karol Wilk, član tima. Provjera je bila sveobuhvatna i trajala je pet radnih dana. Proces provjere  odvijao se u periodu od 22.08. do 26.08.2022. godine.

Kompanija “Orao” a.d. ima od ranije potvrđen sistem menadžementa kvalitetom i  vazduhoplovnih  standarda, te je  zadržala postojeći  sertifikat iz oblasti konstruisanja i proizvodnje rezervnih dijelova za turbomlazne motore; održavanja, opravke i generalnog remonta turbomlaznih motora; konstruisanja i proizvodnja specijalnih alata; verifikacije mjerne opreme; ispitivanja materijala i usluga galvansko-hemijske zaštite.

TESTNA REKLAMA

Resertifikacijom po standardima ISO 9001:2015 i EN 9100:2018 potvrđena je vizija dugoročnog razvoja organizacije i politika u pogledu kvaliteta proizvoda i usluga. “Orao” a.d. je poslovni sistem sa jasnom raspodjelom nadležnosti i ovlašćenja, zasnovan na dokumentovanim uputstvima za rad, čime se umanjuje mogućnost greške u poslovnim procesima i stvara baza za donošenje odluka na osnovu činjenica. Koristi od poštovanja zahtjeva standarda sistema menadžmenta kvaliteta imaju sve zainteresovane strane kao što su kupci i korisnici usluga, isporučioci i zaposleni u organizaciji.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...