AD “GRAD“: Zar opet Gradonačelniče? Naš rad je transparentan!

Datum:

Share post:

Saopštenje AD „Grad“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:

Ovom rečenicom završeno je prošlodecembarsko pismo Uprave AD GRAD upućeno gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću ali i cijelokupnoj javnosti. No, očigledno dr Ljubiša Petrović čita površno ili čita samo ono što njemu poznati pisci i mentori pišu. Podsjećamo na decembarski sastanak nakon kojeg  je postignut dogovor o saradnji koja je rezultirala tromjesečnim čekanjem na potpis gradonačelnika o pijačnom redu, što je usporilo mikroprocese poslovanja društva ali i zakupaca.

Prije dva dana naš gradonačelnik se oglasio putem društvenih mreža sa kritičkim osvrtom na rad AD“GRAD“. Ozbiljan čovjek bi na jedan upućen poziv, a bilo ih je više, odgovorio potvrdno ili odrečno tj.zahvalivši se,  a ne bi nastupio samoreklamerski putem fejzbuka. Uostalom , možda otuda nadimak „Fejzbuk gradonačelnik“.

U saopštenju FBGN stoji: „…Preduzeće AD Grad se nezakonito nalazi pod upravom Vlade RS…“ – ponovo ljekar o pravu i zakonu!!! I ponovo Gradonačelnik  u ulozi tužioca i istražitelja!? Uprava i zaposleni AD GRAD su građani Bijeljine i ni jednim postupkom niti kapacitetom ne mogu uticati na odluku u čijoj će nadležnosti biti ovo društvo.

TESTNA REKLAMA

Dalje, u istupanju uvaženog Gradonačelnika stoji da smo mi „komunalno preduzeće“ ali tako nas nije nazivao dok je trčkarao oko stolova ljudi iz svoje stranke koji su se u to vrijeme pitali i  u vrijeme dok je bio mladi SDS-ovac! – Preduzeće AD Grad po Statutu , registrovano je za obavljanje širokog spektra djelatnosti .

Sljedeće što stoji na profilu prvog čovjeka Grada jeste da je sjedište našeg društva u „centru industrijskih zona“!!! Od formiranja društva do danas , sjedište AD GRAD je u Bijeljini , u ulici Miloša Crnjanskog br.38 (prva pješačka zona-najuži centar grada). Prema tome, ukoliko ste nas uvaženi gradonačelniče , tražili drugdje, opraštamo Vam, a ako nas još uvijek tražite , doći ćemo po Vas!

Na kraju Gradonačelnik Ljubiša Petrović  kaže da su oko nas svugdje apsurdi te ukazuje na iste.

A mi pitamo: Nije li apsurd da aktuelni gradonačelnik bijeljine materijalno pomaže predstojeći sajam poljoprivrede u FBiH u Gradačcu dok o našem  Sajmu poljoprivrede, lova i ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“ nije još našao vremena za razgovor iako je taj događaj ocijenjen kao velika šansa za promociju i razvoj Grada u svim njegovim kapacitetima. Podsjećamo da je ideja BIJELJINA-SAJAMSKI GRAD potekla upravo iz AD GRAD i da plato Agrotržnog centra vidimo u budućnosti kao sajmište i prostor za organizaciju sajmova, izložbi, koncerata, događaja masovne posjećenosti itd..!

Ovim putem pozivamo gradonačelnika Bijeljine da prisustvuje svakoj sjednici Nadzornog odbora, Upravnog odbora AD Grad i aktivno učestvuje u njima kako bi se uvjerio u iskrene namjere Uprave društva i svih članova navedenih tijela , ali i uputio javno izvinjenje za lažne tvrdnje izrečene u FB nastupu.

Stoji i dalje poziv u rad Organizacionog odbora 20.jubilarnog sajma INTERAGRO 2022 koji je trenutno u fokusu svih zaposlenih u društvu.   Ujedno ,pozivamo Gradonačelnika da aktivno i materijalno podrži „INTERAGRO 2022“ jer je Semberija zemlja poljoprivrede, a Bijeljina njen centar! Prilika za promociju i prilika za zaradu! A najveća prilika za normalizaciju odnosa u interesu našeg naroda !

Upravo AD Grad“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obilježena slava Grada Bijeljina (foto)

Grad Bijeljina danas je proslavio krsnu slavu Svetog Pantelejmona, zaštitnika Grada. U sklopu programa, prije prazničnog bogosluženja, prisutni su...

U septembru počinje izgradnja dva auto-puta u RS

Prvi radovi na auto-putu Prijedor-Banjaluka počeće 2. septembra, a petnaestak dana kasnije krenuće i izgradnja dionice Bijeljina-Rača, čime...

Fijakerijada povodom slave Grada Bijeljina

Na Gradskom trgu u Bijeljini, danas je povodom slave Grada Bijeljina održana fijakerijada u organizaciji Konjičkog kluba „Semberija“...

Narednih dana u RS će pojeftiniti gorivo

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga...