AD “GRAD“ Bijeljina obilježilo krsno slavu

Datum:

Share post:

Lomljenjem slavskog kolača, proslavljena je slava preduzeća AD „Grad“. Već tradicionalno, kum slave preduzeća je Centar za socijalni rad.

Direktor preduzeća Branislav Vlačo rekao je da je nova uprava preduzeća, za proteklu godinu dana, mnoge stvari postavila na svoje mjesto.

„Uspjeli smo da za sve zaposlene obezbijedimo redovna primanja, izmirimo sve obaveze i doprinesemo da preduzeće funkcioniše u punom kapacitetu. Zahvalni smo i svim našim korisnicima usluga“, rekao je Vlačo.

Kako kaže, u posljednje vrijeme je bilo mnogo ne baš dobronamjernih polemika oko funkcionisanja preduzeća.

TESTNA REKLAMA

„Sve insinuacije i iznošenje neistina, samo su nam dale dodatni elan i snagu da napravimo još bolji poslovni rezultat i izgradimo još kvalitetniju radnu atmosferu. Naš cilj je konitinuirano unapređenje poslovanja. Uvijek će biti onih koji razmišljaju na drugačiji način, ali naši poslovni rezultati najbolje govore o tome“, rekao je Vlačo.

Pored redovnih aktivnosti, AD „Grad“ vrši kvalitetne pripreme za održavanje, a u pripremi je i 20. jubilarni Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“.

„Naš cilj je da se na Međunarodnom sajmu „Interagro 2022“ pojavi što veći broj izlagača, da Sajam bude posjećen, da budu prisutni i naši korisnici usluga i građani. Cilj je da naš Grad bude prepoznatljiv kao sajamski grad, da se takvi događaji održavaju na prostoru Agrotržnog centra gdje i postoje svi uslovi“, zaključio je Vlačo i dodao da u radu AD „Grad“ imaju podršku Vlade Republike Srpske i Ministarstva poljoprivrede, a da očekuju i podršku od grada u kome rade i žive.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...