A.D. „Grad“ Bijeljina lomljenjem slavskog kolača u okviru kolektiva i uz prijatelje, proslavio je danas krsnu slavu Svetog Pantelejmona

Saša Lalić, pomoćnik ministra za poljoprivredu istakao je čast i zadovoljstvo zbog prisustva obilježavanja krsne slave preduzeća a.d. „Grad“ Bijeljina.

„Prvenstveno, svim članovima kolektiva a.d. „Grad“ želio bih da čestitam krsnu slavu. Takođe, želio bih da čestitam krsnu slavu svim građanima Grada Bijeljina – da nam bude na zdravlje i na spasenje. Kad je u pitanju Vlada Republike Srpske, mi smo opredjeljenja da trebamo da izvršimo značajne konsolidacije kad je u pitanju a.d. „Grad“ kao jedna od značajnih institucija na ovom području. Sa te strane, jedna od prvih manifestacija i ono što nam se sada dešava jeste organizacija Međunarodnog sajma „Interagro“. Ove godine smo odvojili značajno veća sredstva za taj sajam – odvojićemo 200.000 konvertibilnih maraka. Dakle, Vlada je opredeljenja da ovaj Sajam treba da bude na jednom izuzetnom nivou“, rekao je Lalić koji je i predsjednik Organizacionog odbora Sajma i dodao da je ovaj sajam izuzetno značajan bio i prethodnih godina, ali da će i ove godine napraviti značajan iskorak.

Predrag Mićić, v.d. direktora a.d. „Grad“ iskoristio je priliku da svih građanima Semberije čestita krsnu slavu Svetog Pantelejmona.

 

„Predsjednik Odbora je pomenuo jednu važnu manifestaciju, a ja ću reći da smo mi opredjeljeni, kao Uprava društva, zajedno sa Nazornim odborom i Vladom Republike Srpske, da uradimo jednu konsolidaciju u poslovanju i da uradimo pojačane napore ka realizaciji svih zacrtanih ciljeva i planova, što je do sada funkcionisalo i nadam se će da do kraja godine svi planovi biti ispunjeni. Sljedeća manifestacija koju smo krenuli da pripremamo je naš 22. po redu Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova i mogu vam, sa zadovoljstvom, reći dda smo do sada izdali skoro sav unutrašnji prostor, a vanjski prostor je sa 60 do 70% već izdat. Važno je napomenuti pomoć vlade, da ova Manifestacija iskorači još više koraka unaprijed i s tim u vezi mi radimo stalno na poboljšanju tehničkih uslova i jedna od tih je asfaltiranje hodne staze, da osavremenimo taj dio i svake godine ćemo to činiti do potpunog osavremenjavanja tog Sajamsko-vašarskog prostora“, istakao je Mićić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име