SERVISNE INFORMACIJE: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

U ulicama Vojvode Petra Bojovića i Kulina Bana u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naselju Glogovac, danas, od 8.00 do 14.30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju, zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i rekonstrukcije vodovodnih priključaka.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD “Vodovod i kanalizacija”.

Kada je riječ o snabdijevanju električnom energijom, bez struje će danas, od 10.00 do 13.00 časova, biti TS Ruhotina 1 i 2, Johovac 1 i Mlin Stojanović.

Bez struje će biti i građani koji se električnom energijom snabdijevaju sa elektroenergetskih objekata TS Amajlije 5, TS Donji Magnojević 5, kao i TS Save Jovanovića – dio Drinske ulice, jedan NN izlaz, navode iz Elektro-Bijeljine.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi se nalaze tri poslovnice, PJ Bijeljina, PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Romi u Bijeljini obilježili Đurđevdan i dolazak proljeća

Bijeljinski Romi tradicionalno su obilježili praznik Đurđevdan bacanjem vjenčića od vrbovog pruća u kanal Drina-Dašnica, te su na...

Sedmogodišnja glumica iz Bijeljine nevjerovatnim talentom opisala je nekadašnju, ali i sadašnju društvenu sliku (foto)

Mlada glumica iz Studija glume "Scena" iz Bijeljine koji funkcioniše pri Pedagoškom fakultetu, Milica Maksimović ostavila je mnoge...

U Srpskoj rođeno 13 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 11 beba, i to četiri djevojčice i devet dječaka,...

Održana treća Vaskršnja tucijada u Glogovcu kod Bijeljine (foto)

Više stotina posjetilaca posjetilaca iz cijele Semberije i oko 150 takmičara u četiri kategorije (najtvrđe jaje djeca i...