Futsaleri “Radnika MD Shop“ su u Tirani na turniru preliminarne Runde UEFA Futsal Lige Šampiona startovali ubjedljivom pobjedom.

Semberski futsaleri su na startu turnira u prvoj utakmici ubjedljivo savladali Spartu Belfast iz Sjeverne Irske rezultatom
 16 : 2.

Davor Arnautović, KMF „Radnik MD Shop“

Sutra, (subota, 26. avgust 2023. godine) futsaleri KMF ’’Radnik MD Shop’’ Bijeljina od 20.45 časova igraju odlučujući meč za prolazak u grupnu fazu Lige šampiona protiv domaćina Tirane.

– Ovde u Tirani smo odigralu jednu vrlo dobru utakmicu protiv prvaka Sjeverne Irske gdje smo zabilježili ubjedljivu pobjedu od 16:2. Ovom pobjedom smo pokazali da možemo mnogo na ovom takmičenju, a sutrašnja utakmica protiv domaćina Tirane odlučuje o prolasku u grupnu fazu Liše šampiona u futsalu, sigurno smo u sebe i vjerujemo u prolazak u grupnu fazu Lige šampiona izjavio je za portal Dešavanja u Bijeljini igrač Davor Arnautović.

Danijel Perić je rekao da je ovo prva ali i istorijska pobjeda KMF ’’Radnika MD Shop’’ u Ligi šampiona i ostvarena je protiv Sparte Belfast iz Sjeverne Irske.

Perić je dalje za Dešavanja u Bijeljini izjavio da se zahvaljuje svima koji su bijeljinskim futsalerima dali podršku u dosadašnjem radu ali i podršci u odlasku na ovo takmičenje u Tiranu ističući Gradonačelnika Bijeljine, predsjednika Skupštine Grada Bijeljina i predsjednika Republike Srpske.

– Mi svi moramo znati da KMF ’’Radnik MD Shop’’ predstavlja  naš grad Bijeljinu, našu Republiku Srpsku ali i Bosnu i Hercegovinu u ovom elitnom takmičenju. KMF ’’Radnik MD Shop’’ ima velike šanse da ostvari uspjeh i da prođe ovu prvu rundu, te da nastavi takmičenje u grupnoj fazi futsal Lige šampiona koja se igra u Češkoj od 22-29. oktobra 2023. godine, rekao je Danijel Perić, član uprave kluba iz Bijeljine.

BLIŽI SE GRUPNA FAZA LIGE ŠAMPIONA: KMF ’’Radnik MD Shop’’ UBJEDLJIVO POBIJEDIO Spartu u Tirani – 16 golova u mreži Iraca (foto)

Perić napominje da je ekipa iz Tirane vrlo kvalitetna ekipa i da je do sada već imala tri ciklusa takmičenja u futsal Ligi šampiona, odnosno u ovom prvom krugu takmičenja tako da smatra da bijeljinskim futsalerima neće biti nimalo lako sutra, napominjući da igraju protiv ekipe koja je i domaćin turnira.

– Dobro smo ih skautirali, utakmica će sigurno biti teška ali i kvalitetna. Bez obzira na sve naši igrači su sigurni u sebe, raspoloženje je na visokom, profesionalnom nivou, tako da KMF ’’Radnik MD Shop’’ vidi šansu za prolazak u grupnu fazu futsal Lige Šampiona.

Danijel Perić, KMF „Radnik MD Shop“

Perić je na kraju razgovora za Dešavanja u Bijeljini izjavio da su sinoć gledali utakmicu između domaćina Tirane i Sparte Belfast a koju su domaćini dobili rezultatom 7 : 3, te da su uočili njihove (Tirana) dobre strane ali i neke nedostatke koje će bijeljinski futsaleri svakako pokušati iskoristiti.

Futsaleri bijeljinskog “Radnika MD Shop“ su obećali  da će dati sve od sebe da prođu u grupnu fazu Lige Šampiona.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име