KMF „Radnik MD Shop“ Bijeljina na današnjoj konferenciji za medije najavio je početak takmičarske sezone 2023/2024 godinu i Turnir šampiona koji će se održati za vikend u bijeljinskoj sali Gimnazije. Na turniru će igrati domaćin, KMF „Radnik MD Shop“ i šampioni iz Srbije, Austrije i Slovenije.

„Nadamo se da će ova sezona biti uspješna makar kao prošla. Jedan od glavnih razloga za današnju pres konferenciju je Turnir šampiona koji nam predstoji za vikend. U našem gradu gostuju šampioni Srbije, Austije i Slovenije, a tu je i ekipa domaćina. To će biti jedna od provjera za nastup našeg kluba u Futsal ligi šampiona, gdje igramo na turniru krajem avgusta koji se igra u Albaniji, gdje pored nas i domaćina učestvuje i ekipa iz Sjeverne Irske“, rekao je Mirza Junuzović, portparol KMF „Radnik MD Shop“.

Davor Arnautović, futsaler ekipe KMF „Radnik MD Shop“ iz Bijeljine kaže da za vikend u Bijeljini igraju četiri vrhunske ekipe, možda i najbolje na ovom dijelu Balkana. 

„Svake godine te ekipe ulažu mnogo novca, truda, volje i želje i sami rezultati pokazuju njihov plasman. To su ekipe koji su šampioni svojih država. Što se tiče priprema, mi smo ih krenuli u ponedjeljak. Ekipa je malo promijenjena, ali mislim da ćemo uspjeti da se prilagodimu u toku rada i da će nam novi igrači pomoći da ispunimo svoje ciljeve“, istakao je Arnautović.

Kako kaže, ciljevi nisu mali. Prvo i najbitnije im je da dobro odigraju turnir koji je pred njima kako bi se pripremili za Ligu šampiona. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име