SMIJENJENI Kovačević BLOKIRA rad Izvršnog odbora FS BiH?

Datum:

Share post:

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH koji dolaze iz Republike Srpske složni su u tome da smijenjeni predsjednik FS RS Mile Kovačević nema pravo prisustva narednoj sjednici IO FS BiH.

Kako saznajemo oni su danas imali zajednički sastanak na kojem su dogovorili jedinstven nastup: ukoliko Kovačević dođe na sutrašnju sjednicu ona neće biti održana.

Dva su načina da do sastanka ne dođe: prvi je da odmah napuste sjednicu, pa na taj način ne bi bilo kvoruma (potrebno je 12 članova), a drugi je da ne usvoje dnevni red.

Saznajemo i to da su uz četiri predstavnika RS stali i pojedini članovi Izvrnog odbora iz Federacije BiH, odnosno iz “županijske komponente”.

Na prisustvu Kovačevića (čime se krši Statut) insistiraju predsjednik FS BiH Elvedin Begić i generalni sekretar Adnan Džemidžić, a onda će morati da objasne javnosti u BiH, te UEFA i FIFA, zašto je blokiran rad IO FS BiH.

Pored Mileta Kovačevića u Izvršnom odboru iz Republike Srpske nalaze se potpredsjednik saveza Milorad Sofrenić, Dragan Kulina, Zlatko Spasojević i Ranko Vučković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srbija uputila snažan poziv svim zemljama svijeta da glasaju PROTIV REZOLUCIJE o Srebrenici

Republika Srbija uputila je snažan poziv svim državama članicama UN da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici, koja već...

DODIK: “Odnosi Banjaluke i Sarajeva možda na najgorem nivou – sa Bećirovićem se ne može otvoriti dijalog“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović iznosi laži na račun...

LOPARE: U nedjelju obilježavanje 32. godišnjice Druge majevičke brigade

U nedjelju 19. maja 2024. godine obilježiće se 32. godišnjica Druge majevičke brigade. Obilježavanje godišnjice brigade će biti upriličeno...

GOLIĆ: Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Vuković predsjednik Izbornog štaba

Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Nenad Vuković predsjednik Izbornog štaba -Glavni odbor PDP je...