Poslanik PDP u NSRS, Slaviša Marković, na današnjem sastanku poljoprivrednika, osjetio se ugroženim i prozvanim, te je na pitanje poljoprivrednika, Slobodana Petrića, kakav je Markovićev udio u vlasničkoj strukturi farme u Srednjoj Čađavici, Marković ponudio Petriću da se izvini ili će dobiti prijavu u skladu sa novim Zakonom o kleveti.  

„Gospodin Petrić me povezao za neku farmu, a ja odgovorno tvrdim da nikad nikakve veze nisam imao sa tim, čak i svinje za slavu i proslave, posljednjih deset godina kupujem od ljudi iz Čađavice, tako da nikakve veze nemam sa tim i zato mu nudim priliku da mi se izvini. U slučaju da ne želi, dobiće prijavu u skladu sa novim Zakonom, koji su usvojili njegovi koalicioni partneri“, rekao je Marković.

Slobodan Petrić potvrdio je za portal Dešavanja u Bijeljini da nema namjeru da se izvini.

„Slaviša Marković, narodni poslanik tražio da se izvinim zbog prozivanja, pominjanjem njegovog imena, a ja sam samo tražio od Gradonačelnika Petrovića, koji se razumije vrlo dobro u Zakone i funkcionisanje svinjogojstva, da provjeri (pošto sve zna) kakav je udio u vlasničkoj strukturi farme u Srednjoj Čađavici Slaviše Markovića?!“, rekao je Petrić.

On je takođe postavio i pitanje Gradonačelniku zašto nije poslata kontrola farmi koja se nalazi u Srednjoj Čađavici, nego samo farmerima u Donjem Magnojeviću.

„Inspektori da broje svinje u jeku zaraze afričkom kugom svinja, po svim evropskim standardima je nedopustivo“, zaključio je Petrić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име