AD ’’Grad Bijeljina’’: SMIJENJEN Cacanović, IMENOVAN Lukić

Datum:

Share post:

Slavišu Cacanovića koji je do sada obavljao dužnost direktora AD ’’Grad Bijeljina’’ Nadzorni odbor ovog preduzeća je razriješio sa dužnosti.

Nadzorni odbor je kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini imenovao za vršioca dužnosti AD ’’Grad’’ Bijeljina Radenka Lukića diplomiranog ekonomistu iz Bijeljine inače kadar bijeljinskog NDP.

Radenko Lukić je rođen u Bijeljini 1970. godine, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Fakultetu za poslovno-finansijske studije u Banjaluci, na smjeru za računovodstvo i reviziju i stekao zvanje diplomiranog ekonomiste.
Radni odnos u Republičkoj upravi javnih prihoda – Područna jedinica Bijeljina zasnovao je1995. godine, gdje je do 2002. godine radio u Odjeljenju za naplatu javnih prihoda na poslovima stručnog saradnika za naplatu javnih prihoda.

U periodu od 2003. do 2007. godine bavio se privatnim biznisom u sopstvenom preduzeću u kojem je bio i direktor.

Od 2007. do 2010. godine radio je u Poreskoj upravi Republike Srpske – Područni centar Bijeljina u Odjeljenju za administrativno-tehničke poslove i Odjeljenju za poresku kontrolu gdje je obavljao poslove inspektora za terensku kontrolu.

Od sredine 2010. godine do imenovanja na mjesto načelnika Odjeljenja komunalne policije bio je zaposlen u Osiguravajućem društvu a.d. „Dunav osiguranje“ Banjaluka – Filijala Bijeljina na dužnosti direktora Filijale.
Od 2010. godine do 2016. godine bio je načelnik Odjeljenja komunalne policije Grada Bijeljina, trenutno zaposlen u osiguranju ''Drina''.

Živi u Patkovači, oženjen je i ima dvoje djece.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...

Preminuo sveštenik Vojislav Vojo Čarkić – Pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao "pop Žućo", preminuo je danas u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je u Srpskoj...