Teritorijalna vatrogasno-spasilačka jedinica Bijeljina, danas je proslavila krsnu slavu Svetog proroka Iliju – Ilindan. Kao i svake godine, slavu su obilježili skromno u krugu prijatelja.

Gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović, prisustvao je obilježavanju današnjeg praznika, te je iskoristio priliku da se zahvali bijeljinskim vatrogascima što svoj posao rade požrtvovano i odgovorno, iako je vrlo često opasno.

„Kada govorimo o interencijama, ja vam u tom pogledu mogu reći samo, kao čovjek i kao Gradonačelnik, a to je da vam želim da te intervencije budu usmjerene samo na vježbe i edukacije, bez ozbiljnijih intervencija. Nastavićemo zajedno da radimo, gradimo i da izgradimo“, rekao je Petrović, te dodao da će zajedno nastaviti da ulažu u ljudske resurse.

Gradonačelnik je iskoristio priliku da svim pripadnicima TVJ Bijeljina, koji odlaze u penziju, poželi dug život, dobro zdravlje i da što više oduzmu novca od Fonda PIO.Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina, čestitao je slavu svim pripadnicima vatrogasne jedinice, uz želje da ih Sv. Ilija zaštiti u daljem poslu i radu.

„Znate da smo u izradi novog Vatrgasnog doma, te bih želio da istaknem da je prije par dana započeta i treća faza. Takav objekat prvenstveno zaslužuje Grad, a i mi kao vatrogasci koji štitimo građane i spašavamo njihovu imovinu“, rekao je Spasojević, te se još jednom zahvalio Gradonačelniku na prisustvu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име