Pokret za Bijeljinu je večeras jednoglasno izabrao predsednika Aktiva žena svoje političke partije.

-Jelena Ristanović, po struci magistar farmacije, večeras je ponovo izabrana za Predsjednicu Aktiva žena , Pokreta za Bijeljinu, odlučeno je jednoglasno na večerašnjem sastanku , koji je oržan u prostorijama Pokreta, izjavii je predsednik Pokreta za Biheljinu, Milenko Mitrović.

Jelena Ristanović

-Za potpredsjednice izabrane su Cvijana Knežević i Nataša Perić, za Sekretara imenovana je Milena Laketić a potparol Aktiva Žena Pokreta za Bijeljinu izabrana je Dijana Stokić, kažeMitrović.

Mitrović kaže da je se ovim imenovanjima otpočeo proces unutarstranačkih izbora i konstituisanja organa Pokreta za Bijeljinu.

-Aktiv žena će u narednom periodu, posvetiti pažnju položaju mladih bračnih parova, boljem društvenom statusu majki, ženama na selu čiji rad nije dovoljno vrednovan, ravnopravnosti žena u svim oblastima života i rada, nastavio je Mitrović.

Predsjednica Aktiva žena, Jelena Ristanović, pozvala je sve sugrađanke, koje žele ljepšu, nasmijaniju Bijeljinu da se pridruže Pokretu.

-Osvježena novim članovima, motivisanim da učestvuju u izgradnji modernije Semberije, idemo u susret Izborima 2024.godine, zaključio je Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.con

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име