Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine konstatuje da su pripadnici Republičke uprave Civilne zaštite povukli svoje ljudstvo i da su povukli punktove sa dezbarijerama.

Naime, Petrović se, komentarišući opštu situaciju u Semberiji oko pojave Afričke kuge svinja i preduzimanju mjera i aktivnosti na terenu oko saniranja i zaustavljanja širenja iste osvrnuo i na ulogu pripadnika Republičke uprave Civine zaštite.

Gradonačelnik Bijeljine je izjavio da je pojedincima iz Republičke uprave Civilne zaštite bilo samo važno da dođu u Bijeljinu i da se slikaju na punktovima gdje su nalaze dezbarijere.

’’Današnja slika iz naše Bijeljine govori da je Republička uprava Civilne zaštite povukla svoje ljudstvo i povukli punktove sa dezbarijerama’’, izjavio je Ljubiša Petrović.

“U Bijeljinu su stigli pripadnici Republičke uprave civilne zaštite, donijeli smo svu neophodnu opremu i ljudi kreću odmah na teren“, rekao je v.d. direktora RUCZ Milan Novitović, 08. jula 2023. godine.

RU CZ U BIJELJINI: Dezinfekcioni punktovi će već večeras biti postavljeni na svim predviđenim mjestima

Zbog povećanog broja prijavljenih slučajeva zaraze svinja afričkom kugom, svi lokalni putevi na području Bijeljine, Lopara i Ugljevika biće obezbijeđeni dezinfekcionim barijerama, poručio je direktor Republičke uprave civilne zaštite Milan Novitović, 12. jula 2023. godine.

NOVITOVIĆ: Svi lokalni putevi u Bijeljini, Loparama i Ugljeviku biće obezbijeđeni dezinfekcionim barijerama

Bilo kako bilo, svinjski fond u Semberiji nestaje!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име