Kombinivana ekipa radnika TVSJ Šamac i JP „Slobodna zona“ Šamac, oformljeni su u jedan tim od pet radnika koji su nakon što su završili interventne radove na javnoj infrastrukturi , angažovani za izlaske na teren s ciljem saniranja oštećenja na krovnoj konstrukciji na privatnim individualnim stambenim objektima, kada je riječ o socijalno ugroženim kategorijama lica i onih građana koji su stari, nemoćni, žive sami i nemaju drugi vid pomoći. Prijave se mogu podnositi na kontakt telefon 054/611-637.

Pripadnici TVSJ Šamac i radnici JP „Slobodna zona“ i juče su na terenu radili na redovnom uklanjanju šuta i otpada, takođe uz pomoć pripadnika Republičke uprave civilne zaštite juče su uklonjena stabla koja su usljed olujnog nevremena oborena ili znatno oštećena a koja pripadnici naših službi nisu mogli sami da ukolne zbog nedostatka potrebne mehanizacije. Uklanjanja su vršena na lokacijama: Stadion FK „Borac“, ulica Jovana Cvijića i u gradskom parku.

Danas će biti nastavljeni radovi na otklanjanju oštećenih dijelova krovne konstrukcije kada su u pitanju stambene zgrade.

Pripadnici naše TVSJ uz podršku i pomoć svojih kolega iz Brčkog su radili na raščišćavanju domova kulture u mjesnim zajednicama Pisari, Donja i Gornja Crkvina, Škarić.

Takođe, uklanjali su stabla iz školskog dvorišta u Hrvatskoj Tišini, Doma kulture u Novom Selu kao i sa individualnih stambenih objekata po urgentnim prijavama. Uklonjenu su i urušeni odžaci sa stambenih zgrada prekoputa osnovne škole u Šamcu. Ovim putem želim da uputim veliku zahvalnost PVJ Brčko i njenim pripadnicima koji su nam pritekli u pomoć, jer bez njihovog angažmana zasigurno ne bi mogli sami da brzo djelujemo na terenu.

Na dječijem vrtiću, koji je pretrpio velika oštećenja, danas se privode kraju radovi na sanaciji krovne konstrukcije.

Zajedničkim radom naših službi i radnika obdaništa u dvorištu su već u prvim danima posle olujnog nevremena uklonjena stabla koja su ugrožavala bezbjednost objekta ali i zaposlenih.

Prema poslednjim informacijama dostavljenim iz Elektrodistribucije broj kvarova po privatnim prijavama na niskonaponskoj mreži sveden je na minimum. Do kraja dana očekuje se da svi kvarovi budu otklonjeni i da svi korisnici budu snabdjeveni električnom energijom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име