Čubrilović: ''Neću da budem u stranci sa narkomanima, pederima i kriminalcima''. /video/

Datum:

Share post:

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i bivši potpredsjednik DNS-a koji je isključen iz te stranke, danas se obratio članovima raspuštenog Gradskog odbora DNS-a Banjaluka, koji su odlučili da formiraju novu političku partiju.  

Čubrilović je rekao da je do kraja godine potrebno završiti registraciju te nove stranke.

Govoreći o bivšim kolegama iz vrha DNS-a, Čubrilović je ispričao okupljenima da je predsjedniku DNS-a Marku Paviću rekao da ne želi da bude u stranci sa nekim ljudima, koje nije imenovao, ali ih je nazvao pogrdnim imenima.

“Dosadilo se više ubjeđivati sa nekim ljudima, sa nekim prije svega stranačkim ljudima i najužim rukovodstvom oko pojedinih stvari. Neću to da iznosim ovdje i neću ništa ružno da kažem o tim ljudima. Možda samo imamo drugačije viđenje nekih stvari. Moram da kažem da sam ja predsjedniku, u razgovoru sa njim rekao da ja ne mogu da budem u stranci u kojoj odlučujuću riječ imaju narkomani, pederi i kriminalci. I sada kažem, ne trebamo ništa ružno da kažemo. Dvije decenije zajedničkog rada je iza nas, urađeno je tu i mnogo dobrih poslova”, rekao je Čubrilović.

Izvor:rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

“BUDI HUMAN“: Igoru je potrebna pomoć dobrih ljudi

Otac mu je preminuo prije 10 godina od karcinoma, a sada se i on bori protiv iste bolesti Igor...

KOŠARAC: Vidljivo je da se pokušava trasirati put izbornog procesa na Šmitovim stavovima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da je vidljivo da bošnjačka struktura primarno želi da implementira...

BORENOVIĆ U SKOPLJU: Nove tehnologije poželjne u izbornom procesu

Predsjednik PDP i poslanik u PD PS BiH, Branislav Borenović, kao član Delegacije PS BiH u Parlamentarnoj skupštini...

Izabrani predsjednik i potpredsjednik GO RSS Zvornik (foto)

U Zvorniku je održana izborna skupština Gradskog odbora /GO/ Republičke stranke Srpske na kojoj je za predsjednika GO...